Sarka Kata elköltözött Hajdú Pétertől

Fotó: Mudra László/Origo -
elköltözés Sarka Kata teherautó házassági válság költözés Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag egy hatalmas teherautónyi holmival távozott a családi fészekből a műsorvezető gyönyörű felesége.

Sarka Kata fogta magát és minden mozdítható holmiját elvitte Hajdútól, aki ezalatt a Balaton Soundon múlatta az időt. A Bors információi szerint a szomszédok látták a hurcolkodást, így biztosak benne, igazak a pletykák, miszerint Péter és Kata házassága válságban van. A lapnak a megtört feleség csak annyit mondott, nem szeretne nyilatkozni a történtekről.

Fotó: Mudra László/Origo

Állítólag Kata nemcsak a lakásból pakolt ki, hanem az irodájából (ami a tükörhegyi pizzériájuk felett van) is elköltözött. Budán egy irodaházban vett ki irodát a Nakama&Partners nevű cégnek, amelyet Kata és Rogán Cecília közösen indított el.

Augusztus közepére tervezte Kata és Péter ciprusi utazásukat, hogy távol a kíváncsi tekintetektől rendezzék zátonyra futott házasságukat. Vajon ezek után együtt utaznak, vagy mindenki külön-külön pihen az idén?

Szerelmi válságban a sztárok

Az utóbbi időben Ámor nyila visszafelé sült el, ugyanis sorra röppennek fel a hírek, hogy álomházasságok érnek véget a magyar sztárvilágban. A Life.hu cikkéből megtudhatod, kik szakítottak az elmúlt időszakban.
Hosszú Katinka és Shane elhagyták az országothttp://www.life.hu/sztarok/20160728-hosszu-katinka-vilagbajnok-uszono-iron-lady-elhagyta-az-orszagot-es-elindult-a-rioi-olimpiara.htmlAz Iron Lady elindult a riói olimpiára, ám előtte még egy búcsúképpel lepte meg rajongóit. TV + Sztárok--Szerelmi válságban a sztárok – Kokó válik, Hajdúék még vacillálnakhttp://www.life.hu/sztarok/20160727-szerelmi-valsagban-a-sztarok-koko-valik-hajdu-peterek-meg-vacillalnak-r-karpati-peter-valik-polyak.htmlAz utóbbi időben Ámor nyila visszafelé sült el, ugyanis sorra röppennek fel a hírek, hogy álomházasságok érnek véget a magyar sztárvilágban. TV + SztárokOrigoBenedek Tibor: „Szeretnénk dobogón állni az olimpián"http://www.life.hu/sztarok/20160726-benedek-tibort-a-ferfi-vizilabda-valogatott-szovetsegi-kapitanyat-az-olimpiai-elotti-utolso-edzesen.htmlA magyar vízilabda-válogatott olimpia előtti utolsó edzésén jártunk, ahol megcsodálhattuk a fiúk felsőtestét a medence szélén állva, majd diétáról, a család hiányáról és a Zika-vírusról faggattuk őket. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoMagyar szinkronnal is megnézhető Terence Hill búcsúbeszédehttp://www.life.hu/sztarok/20160728-bud-spencer-temetesen-terence-hill-meghato-bucsubeszedet-mondott-ujreti-laszlo-szinkronizalta-a.htmlA nagy bunyós halála után mindenki búcsút vett tőle, de mégis a legmeghatóbb Terence Hill elköszönése volt. Már feliratosan is megérintette a magyar rajongókat, mostantól viszont hallható magyar szinkronnal is.TV + Sztárok--Elképesztő luxus: Félmillióba került Gáspár Virág szülinapi bulijahttp://www.life.hu/sztarok/20160728-elkepeszto-luxus-gaspar-gyozonel-felmillioba-kerult-gaspar-vilag-szulinapi-bulija.htmlGáspár Győzőék hatalmas partival ünnepelték, hogy Virág tizennégy éves lett. A showman nem garasoskodott, mindent megadott a lányának, amit csak kívánt. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka és Shane elhagyták az országothttp://www.life.hu/sztarok/20160728-hosszu-katinka-vilagbajnok-uszono-iron-lady-elhagyta-az-orszagot-es-elindult-a-rioi-olimpiara.htmlAz Iron Lady elindult a riói olimpiára, ám előtte még egy búcsúképpel lepte meg rajongóit. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.