Sarka Kata elköltözött Hajdú Pétertől

Fotó: Mudra László/Origo -
elköltözés Sarka Kata teherautó házassági válság költözés Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag egy hatalmas teherautónyi holmival távozott a családi fészekből a műsorvezető gyönyörű felesége.

Sarka Kata fogta magát és minden mozdítható holmiját elvitte Hajdútól, aki ezalatt a Balaton Soundon múlatta az időt. A Bors információi szerint a szomszédok látták a hurcolkodást, így biztosak benne, igazak a pletykák, miszerint Péter és Kata házassága válságban van. A lapnak a megtört feleség csak annyit mondott, nem szeretne nyilatkozni a történtekről.

Fotó: Mudra László/Origo

Állítólag Kata nemcsak a lakásból pakolt ki, hanem az irodájából (ami a tükörhegyi pizzériájuk felett van) is elköltözött. Budán egy irodaházban vett ki irodát a Nakama&Partners nevű cégnek, amelyet Kata és Rogán Cecília közösen indított el.

Augusztus közepére tervezte Kata és Péter ciprusi utazásukat, hogy távol a kíváncsi tekintetektől rendezzék zátonyra futott házasságukat. Vajon ezek után együtt utaznak, vagy mindenki külön-külön pihen az idén?

Szerelmi válságban a sztárok

Az utóbbi időben Ámor nyila visszafelé sült el, ugyanis sorra röppennek fel a hírek, hogy álomházasságok érnek véget a magyar sztárvilágban. A Life.hu cikkéből megtudhatod, kik szakítottak az elmúlt időszakban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.