Ilyen csodaszép volt Egerszegi Krisztina a vizes vb megnyitóján

vizes vb Egerszegi Krisztina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egerszegi Krisztinát is láthattuk a vizes vb megnyitóján pénteken. 

14 éves volt Egerszegi Krisztina, amikor egy életre megjegyeztük a nevét, hiszen a nagyon fiatal úszónő aranyérmet szerzett az 1988-as olimpián, Szöulban. Egerszegi a pályafutása során öt aranyat hozott el az olimpiákról, és kétszer nyert világbajnokságot. Nem volt hát kérdés, hogy ő is szerepet kap a vízes vb megnyitóján Budapesten.

Egerszegi Krisztina akkor és most Forrás: MTVA/Fortepan - Urbán Tamás

Egerszegi Krisztinát régen láttuk, három gyermek boldog édesanyja. Egyik fia, a 16 éves Bálint szintén úszik, és tavasszal sorra döntötte meg a saját rekordjait.

Sydney Van Den Bosch menyasszony lett: eljegyezte Egerszegi Tamás focistahttp://www.life.hu/sztarok/20170714-egerszegi-tamas-focista-eljegyezte-sydney-van-den-bosch-t.htmlSydney Van Den Bosch, a Miss Earth 2014 magyar győztese menyasszony lett: focista párja, Egerszegi Tamás egy szórakozóhelyen kérte meg a kezét, amire egyből igent mondott. Mivel a labdarúgót külföldre szólítja a kötelesség, lehet, hogy ott folytatják életüket! TV + SztárokOrigoMostantól Egerszegi Krisztináról és a Sziget Fesztiválról is tanulnak az iskolásokhttp://www.origo.hu/itthon/20160819-egerszegi-krisztina-sziget-tankonyv-tortenelem-rendszervaltas.htmlNemcsak a rendszerváltásig, hanem 2004-ig, az európai uniós csatlakozásig kell tanulniuk a nyolcadikos és a tizenkettedikes diákoknak a történelmet az idei tanévtől kezdve. Vagyis: körülbelül 15 évet bővült a tananyag. Ez már egy úgynevezett új generációs tankönyv, amelynek a szerkesztésébe a tanárok is beleszólhattak. Kaposi Józsefet, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet főigazgatóját többek között arról kérdeztük, hogy ilyen rövid idő alatt lehet-e objektíven írni a rendszerváltás utáni időszakról, hogy a mostani tananyag évek múlva megváltozhat-e, és hogy az új generációs tankönyvek miben különböznek a régiektől. ItthonEgerszegi fia anyja számában villoghttp://www.origo.hu/sport/egyeni/20170421-egerszegi-fia-vigassy-balint-anyja-szamaban-csillogtatja-tudasat.htmlA mindössze 16 éves Vigassy Bálint kétszer is megjavította saját legjobbját 200 háton, édesanyja, az ötszörös olimpiai bajnok Egerszegi Krisztina számában. EgyéniMa ünnepli születésnapját Egerszegi Krisztinahttp://www.life.hu/kult/20160816-egerszegi-krisztina-42-eves-lett-szuletesnapja-van-a-kicsi-lanynak-otszoros-olimpiai-bajnoknak.htmlA legfiatalabb olimpiai bajnok Egerszegi Krisztina 1988 óta, ő a modern olimpiák egyik legsikeresebb magyar sportolója. Első ötkarikás győzelme, az egyik legemlékezetesebb is! KultAFPEgerszegi Krisztina félti Kiss Lászlóthttp://www.origo.hu/sport/egyeni/20160108-egerszegi-krisztina-felti-kiss-laszlot.htmlEgerszegi Krisztina nagyon aggódik egykori edzője, Kiss László miatt. Az ötszörös olimpiai bajnok úszót megdöbbentette a szövetségi kapitány lemondása, de Hosszú Katinka legutóbbi sajtótájékoztatójára utalva azt nyilatkozta, Kiss olyat kapott szerdán, amit nem érdemelt meg.EgyéniAFPTörténelmi pillanat! Egerszegi Krisztina legendás rekordját döntötte meg Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/news/20150808-hosszu-katinka-megdontotte-egerszegi-krisztina-legendas-rekordjat.htmlKatinka 2:06.18 perces országos csúccsal, az első helyen jutott a 200 méter hát döntőjébe a kazanyi vizes világbajnokság úszóversenyeinek pénteki napján.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.