öngyilkosság üzenet Linkin Park Chester Bennington
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudunk magunkhoz térni a sokkból, hogy a Linkin Park énekese végzett magával. Mint kiderült, a gyermekei tudtak az énekes problémáiról.

Ahogy azt már korábban megírtuk, helyi idő szerint csütörtök reggel 9-kor, Los Angelesben vetett véget az életének Chester Bennington. A Linkin Park együttes énekese drog- és alkoholfüggő volt, valamint depressziós, hiszen komoly traumákat cipelt: fiatal korában megerőszakolta egy férfi.

A gyerekei ugyan nem tudtak minden részletet, de azza tisztában voltak, hogy az édesapjuk komoly problémákkal küzd. Egyik gyermeke, Tyler próbálta is jobb kedvre deríteni egyik nap a sztárapukát, akinek egy cetlin hagyott üzenetet ragasztott a bögréjére:

"Apa, élvezd a mai próbát, vagy bármit, amit csinálni fogsz ma. Szeresd az életed, mert az élet egy üvegkastély" - utalt ezzel a kisfú a Linkin Park Castle of Glass, azaz az Üvegkastély című számára.

Ez lehetett Chester Bennington halálának oka

Chester Bennington, a Linkin Park énekese tegnap öngyilkosság következtében életét vesztette. Az egész világ döbbenten áll az események előtt, és az okokat kutatja. Néhányan olyan összefüggésekre bukkantak, amelyek magyarázhatják a sztár tragikus kimenetelű döntését...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.