Diana rettegett, hogy elveszik tőle gyermekeit a válás után

Forrás: Wikipédia -
válás gyerekek Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana és Károly kapcsolata nem volt felhőtlen, ezt már rég tudjuk. A hercegnő emellett, vagy éppen ezért bulimiával és depresszióval is küzdött, ami a válás után sem múlt el hirtelen. Attól rettegett, hogy mindenért őt hibáztatják majd, és elveszik tőle a gyermekeit.

Dianának és Károlynak talán sosem szabadott volna összeházasodniuk, hiszen egyikük sem volt boldog a kapcsolatukban már az első perctől fogva. Károly mindig is Kamillát szerette, amit Diana pontosan tudott. Két gyermekük születése sem hozta össze a királyi párt, a hercegnő pedig egyre súlyosabb depresszióba csúszott, ráadásul bulimiával is küzdött. A válás számukra áldás volt, de Diana nagyon félt a következményektől.

Diana hercegnő rettegett, hogy elveszíti gyermekeit Forrás: Wikipédia

Maga a válás is megrémítette, ugyanakkor annyi szörnyűségen ment át a házassága alatt, hogy nagyon vágyott is rá. Szerette volna megosztani a szenvedéseit, de nem tehette. Attól rettegett ugyanis, hogy a válás után mindenért őt fogják okolni - főleg, ha beszél -, és elveszik tőle Vilmost és Harryt.

El akarta mondani a világnak, hogy milyen borzalmas dolgokon ment keresztül, de aggódott,

People-nek

Ilyen szép gyermek volt Diana: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170714-igy-festett-gyermekkoraban-diana.htmlImádnivaló fotók kerültek nyilvánosságra Dianaról, melyeket nézegetve egyszerre érzünk melegséget és szívfacsaró fájdalmat, hiszen a hercegné már nincs köztünk. TV + SztárokOrigoMegrázó hangfelvételen Diana hercegnőhttp://www.life.hu/sztarok/20170610-megrazo-hangfelvetelen-diana-hercegnoo.htmlAz ma már köztudott, hogy Diana hercegő és Károly herceg házassága nem volt fenékig tejföl. Amikor pedig 1991-ben kiderült, hogy Károly újra összejött volt szerelmével, Camillával, a hercegnő teljesen összeomlott. Ekkor döntött úgy, hogy nyilvánosságra hozza azokat a titkos hangfelvételeket, amelyeket csak magának rögzített, és amelyben őszintén beszélt magánéletéről. TV + Sztárok--Különös sztori terjed Diana hercegnő sírhelyérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170602-diana-hercegno-halala-sirhelye.htmlIdén 20 éve, hogy Vilmos és Harry herceg anyja, Diana hercegné egy szörnyű baleset következtében elhunyt. Diana végső nyughelye Londontól több mint 100 kilométerre, a Spencer család northamptoni Althorp birtokán, egy kicsiny tó közepén lévő szigeten van. Csakhogy egy közeli falucska lakói arról beszélnek, hogy 20 évvel ezelőtt, egyik nap hajnalban mozgolódás volt a templomukban... TV + Sztárok--Vilmos hercegnek megmutatták Diana videóithttp://www.life.hu/sztarok/20170702-vilmos-hercegnek-megmutattak-diana-hercegno-videoit.htmlFájdalmas feladatra vállalkozott Vilmos herceg, akinek az édesanyjáról készült régi felvételekről kellett beszélnie. Szeme pedig megtelt könnyel... TV + Sztárok--Kitálalt Diana hercegné egykori séfjehttp://www.life.hu/sztarok/20170630-diana-egykori-sefje-furcsa-titkot-arult-el.htmlEgyre több furcsa titok derül ki Diana hercegnő életéből. Ezúttal az egykori séfje tálalt ki... TV + Sztárok--Diana ékszerével fogja megkérni a kedvesét Harry herceg http://www.life.hu/sztarok/20170626-edesanyja-ekszerevel-fogja-megkerni-a-kedveset-harry-herceg.htmlNem mindennapi titok került napvilágra Harry tervei közül: bizonyos hírek szerint Diana ékszerével szeretné megkérni Meghan Markle kezét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.