Diana táplálkozási zavarokkal küzdött

Forrás: Vogue -
betegség táplálkozási zavarok Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes dolgok derültek ki Dianaról. Ezekszerint a királyi család tagjának lenni nem is olyan felemelő? 

A hercegné egykori személyi titkára elárulta, hogy Diana rengeteg belső szorongással, vivódással küzdött, melyek közül az egyik legfontosabbat maga a királyi család okozta. A szépséges hercegnének komoly problémát jelentett, hogy meg tudjon felelni a család elvárásainak.

Diana élete nehezebb volt, mint azt elsőre gondoltuk volna Forrás: Vogue

Az is kiderült, hogy kétgyermekes édesanya már táplálkozási zavarokkal küzdött a megpróbáltatások miatt, egész pontosan anorexiában szenvedett.

"Nem tudom megmondani, hogy mikor jöttem rá az anorexiára, de az messziről látszott Diana táplálkozási szokásain, hogy valami nincs rendben az egészségével. Később azonban elárulta nekem, hogy időnként egyetlen egy dologra vágyott: eltűnni, felszívódni, mintha nem is létezne. Sosem érezte magát igazán hercegnének. Inkább csak egy idegen kívülállónak" - írta meg a RadarOnline.

Kényszerből vette el Dianát Károly herceg

Károly a királynő életrajzi könyvét is író Sally Bedell Smithnek mesélte el a történetet, amit egyébként már eddig is pletykáltak. A szóbeszéd szerint Károly vette el a fiatal Diana Spencer szüzességét, Fülöp, a herceg édesapja pedig azt követelte a fiától, ne hagyja szégyenben a nőt, vegye feleségül. Olvass tovább itt...

Népszerű dokik az internetről - Ismerd meg és kövesd őket!http://www.life.hu/drlife/20170614-dokik-internet-social.htmlEzek a dokik aztán tudják, hogy tegyenek szert több százezer követőre. Ismerd meg szexis Dr. Mike-ot, az éneklő fogorvost Angliából, a brazilok kedvenc nőgyógyászát és egy orosz plasztikai sebészt, aki kissé elvetette a sulykot. Dr. Life--Kórházba került Dopeman beteg testvére http://www.life.hu/drlife/20170720-dopeman-beteg-huga-korhazba-kerult.htmlDopeman kishúga már a születése pillanatában betegséggel küzdött, de úgy tűnik, az állapota újból romlani kezdett. Dr. Life--Tóth Verának nem lesz szüksége korrekciós műtétrehttp://www.life.hu/drlife/20170720-toth-veranak-nem-lesz-plasztikai-mutete.htmlTóth Vera már több mint 40 kilótól szabadult meg a bypass-műtét óta, és remekül érzi magát. Még jobb, hogy valószínűleg az ilyenkor szokásos plasztikai műtétre sem lesz majd szüksége. Dr. LifeOrigoHerpesz vírust kapott el egy puszi útján az újszülött: csak néhány napig élthttp://www.life.hu/drlife/20170719-herpesz-virus-miatt-halt-meg-egy-ujszulott.htmlCsak imádkozni és reménykedni tudtak a szülők, miután párnapos csecsemőjük kórházba került. Kiderült, hogy herpesz vírus támadta meg a kicsit, akinek a szervezete nem bírta a csatát. Az anyuka kétségbeesetten figyelmeztetett mindenkit: ne hagyják, hogy bárki megpuszilja a gyermeküket! Dr. LifeOrigoKórházba került Ryan Phillippe, színész- Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170718-korhazba-kerult-az-ismert-amerikai-szinesz.htmlRyan Phillippe, a Kegyetlen játékok című film sztárja súlyos sérüléseket szenvedett... Dr. Life--Hatalmas herékkel él ez a férfi 18+http://www.life.hu/drlife/20170718-hatalmas-herekkel-el-a-rekorder-ferfi.htmlEgy titokzatos kórtól szenved ez a fiatalember, akinek a legnagyobb heréi vannak a világon. Talán most egy Facebookon kezdeményezésnek köszönhetően, szakértők sietnek a segítségére, hogy normális élete lehessen. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.