Kártérítést kapott az ikrei miatt Madonna

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres -
kártérítés Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madonna korábban berepelte az Associated Newspapers brit kiadócsoportot, de hamar pont került az ügy végére. 

Az 58 éves énekesnő még januárban perelte be a kiadót, - amelyhez a DailyMail is tartozik- miután nyilvánosságra hozták a malawi ikerlányok örökbefogadási kérelmének részleteit azelőtt, hogy az afrikai hatóságok döntöttek volna az ügyben.

Madonna örökbefogadott ikerlányai, Stella és Esther Forrás: Instagram/Madonna

A brit lap nyilvánosságra hozta a gyermekek nevét, korát, nemét és azt is, hogy árvaházban nevelkedtek.

Mivel akkor még nem Madonna volt a hivatalos gyámjuk, ezért a sztár nem tudta őket megvédeni a nyilvánosság és a hírverés káros hatásaitól, már pedig véleménye szerint az Associated Newspapers veszélyeztette az örökbefogadás sikerességét. Ami nagyban befolyásolhatta volna a sztár családja, illetve a két kislány jövőjét is.

A meghallgatás után a kiadó kártérítést ajánlott fel, amit Madonna elfogadott, de nem azért, hogy zsebre vágja. A pénzt automatikusan

annak a gyerekkórházi részlegnek adományozta,

amelyet ő alapított Malawiban - írta meg az IrishNews.

Megmutatta örökbe fogadott ikerlányait Madonna

Madonna két kislány örökbefogadására kapott engedélyt Malawiban, és már posztolta is az első képeket legújabb gyermekeiről. Elképesztően aranyos a két kislány: Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.