Várkonyi Andrea Gombos Edina Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy pillanatra nem is értettük: hogy szerepelhettek ők együtt egy fotón? Aztán kiderült a turpisság. 

Nem mindennapi kép került fel Várkonyi Andrea közösségi oldalára. A négyes osztott fotón láthatjuk, ahogy Bochkor Gáborral együtt csókolgatják Gombos Edinát, és a férjét, Albertót. De hogy kerülhetnek ők mind egy helyszínre?

Kiderült, hogy Edináék, akik 2015-ben Amerikába költöztek, most itthon vakációznak. Így találkozhattak Bochkorékkal, akikkel Edina évekig együtt dolgozott, és azóta is jó barátságot ápol. Gáborral 11 évig indították együtt a reggeleket a Sláger Rádióban, Andival pedig a TV2-nél dolgoztak együtt 14 éven át.

Nem csoda, hogy a rajongók is csak ámultak és bámultak a fotó láttán, hiszen hirtelen senki számára sem egyértelmű a szituáció. Többezer kedvelést és rengeteg szeretetteljes hozzászólást is kaptak.

Bochkor Gábor: "Nóri tart össze minket"

Meglepő kijelentéseket tett az 52 éves rádiós műsorvezető. Kiderült, egyre többet gondol a halálra, édesapja ugyanis fiatalon, 56 éves korában hunyt el, ez pedig néha aggodalommal tölti el. Emellett beszélt arról is, hogy ha Nóri nem születik meg, talán nem is lennének együtt Várkonyi Andival. Olvass tovább itt...

Botrányos égés az Anikó #Showban: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170731-kellemetlen-tehetsegek-a-nadai-aniko-musoraban.htmlVannak olyan helyzetek, amelyeket még nézőként is kínos megélni. Na, ez pont ilyen: Videó! TV + SztárokOrigoGanxsta Zolee puszilgatja Oroszlán Szonját: ez volt a színésznő álma - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170731-ganxsta-zolee-puszilgatja-oroszlan-szonjat.htmlOroszlán Szonja nagy álma teljesült: végre Ganxsta Zolee puszilgatja! Jó dolga van a színésznőnek. TV + SztárokOrigoÁbel Anita megmutatta, hogyan nézett ki 18 évvel ezelőtt: így balettozik - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170731-abel-anita-18-evvel-ezelotti-fotot-mutatott.htmlÁbel Anitát fiatalon ismerhettük meg, manapság a Szomszédok ismétléseinek hála még sokan láthatják, milyen is volt a műsorvezető egykor. Ilyennek azonban még senki nem láthatta: így nézett ki 18 évvel ezelőtt a balettvizsgáján. TV + SztárokOrigoKelly Clarksonra rá sem lehet ismerni - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170731-kelly-clarksonra-ra-sem-lehet-ismerni.htmlKemény nőként ismerhettük meg Kelly Clarksont, lendületes számaival azonnal nagy népszerűségre tett szert. Azóta azonban, hogy anya lett, mintha vesztett volna kicsit ebből a lendületből: rá sem lehetne ismerni! TV + Sztárok--Rubint Réka és Schobert Norbi vakációzni mentek http://www.life.hu/sztarok/20170731-elutazott-rubint-reka-es-schobert-norbi.htmlHosszú idő után újra elutazhatott együtt a sztárpár, hogy kipihenjék az elmúlt időszak fáradalmait. TV + Sztárok--Alekosz kifejtette véleményét az óriás toronyugrásról: összevissza beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20170731-alekosz-kifejtette-velemenyet-az-orias-toronyugrasrol.htmlAzt már megszokhattuk, hogy Alekosz szereti kifejteni a véleményét még olyan dolgokról is, amikről nincs fogalma. Ezt újfent bebizonyított az óriás toronyugrásról írt hosszú posztjában: fájlalta, hogy őrzik a versenyzők testi épségét... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.