Diana szülei sosem mondták neki, hogy szeretik

Fotó: Mario Testino -
szeretet szülők Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy közeleg Diana halálának 20. évfordulója, úgy áll elő egyre több ember egyre meredekebb történetekkel Dianáról. A BBC egy dokumentumfilm levetítésére is készül, melyben a hercegnő sok mindenről beszél, például arról, hogy szülei sosem mondták neki: szeretlek!

Dianát emberek milliói szeretik mind a mai napig, sokan kívánják, bárcsak élne még a hercegnő. Lassan 20 éve, hogy távozott az élők sorából, de élete, küzdelmei, szenvedései és örömei még mindig mindenkit érdekelnek. Ezért tervez a Channel 4 egy dokumentumfilmet kiadni, melyben a hercegnő sok olyan dologról beszél, amiről nem tudhattak az emberek.

Dianát sosem ölelték meg a szülei Fotó: Mario Testino

A felvételek természetesen évtizedekkel ezelőtt készültek, eddig azonban nem hozták nyilvánosságra éppen azért, mert nem egy titkot árul el benne a hercegnő, például a szexuális életéről. De nem ez az egyetlen dolog, amiről lerántja a leplet Diana, a szüleiről is mesélt. A hercegnő bevallotta, hogy soha nem mondták neki, szeretlek.

A szüleim soha nem mondták, hogy szeretnek engem.

mondta Diana

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.