Engedéllyel csalta meg Károly herceg Dianát

szex Károly herceg Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezt sosem gondoltuk volna: Fülöp hercegtől kapott engedélyt Károly a hűtlenségre. Vajon miért? 

Ahogy azt már korábban megírtuk, hamarosan 20 éve, hogy távozott az élők sorából Diana hercegné. A szomorú évfordulóra a Channel 4 brit televízió is készül: egy olyan videó közzétételével, melyben Diana vallomását hallhatjuk többek között az intim életéről is.

Lady Diana és Károly herceg

Kiderült, hogy 7 éven át nem volt szexuális kapcsolat Diana és Károly között, ám ezen sokan nem lepődtek meg, hiszen az szinte köztudott tény, hogy Károly mindvégig Kamillát szerette. A hercegnét pedig csak azért vette feleségül, mert az édesapja ráparancsolt.

Viszont kapott egy kiskaput is a kötelező házasság mellé: ha eltelik 5 év, és még mindig a másik nőt szereti, akkor Károly

szeretőként tarthatja az asszonyt

- meséli Diana a 1992-1993-as filmben. Azt is elárulta, hogy tudott a megcsalásokról, de arra csak később jött rá, hogy Kamilla áll a dolog hátterében - írta meg a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.