Vámos Erika szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vámos Erika szívét egy fiatalabb férfi rabolta el, de nem volt zökkenőmentes a kpcsolatuk: egy hosszabb szünet után azonban újra összejöttek, és most dúl a szerelem! Végre a párja arcát is megmutatta a műsorvezető.

Vámos Erika viharosan szakított volt kedvesével, és kénytelen volt a nyilvánosságot is bevonni, mivel a Facebook-oldalán is megjelentek a fiú rokonainak üzenetei. A helyzet addig fajult, hogy végül a közösségi oldalakon le is tiltotta Mátét Erika, és még az otthonát is otthagyta a TV2 műsorvezetője, mert csupán egy utcányira lakott tőle volt szerelme, és nem akarta mindennap látni.

Vámos Erika megmutatta szerelmét Forrás: Vámos Erika / Facebook

Aztán hirtelen jött a fordulópont: újra összejöttek. "Még mindig nem hiszem el, de úgy néz ki, újra együtt vagyunk Mátéval! Annyira furcsa érzés, de nagyon boldog vagyok" - mondta akkor a műsorvezető, és most végre meg is mutatta párját. Eddig soha nem láthattuk Máté arcát, de Vámos Erika ezúttal egy olyan kképet posztolt, amin már mi is megcsodálhatjuk a fiatalembert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.