Férjhez ment Nyári Dia, a Barátok közt sztárja - Fotó!

Nyári Diana Barátok közt Férj és féleség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyári Dia és párja között hónapok óta dúl a szerelem, a fiatalok már össze is költöztek. Úgy tűnik valóban komolyan gondolják együtt, ugyanis tegnap örök hűséget is fogadtak egymásnak.

Kezdetét vette az idei Sziget Fesztivál, ahová elképesztően sok sztár is ellátogatott már az első este, ami nem is csoda, hiszen mindenki látni akarta Pink!-et, aki 7 év után először újra hazánkban lépett színpadra. Nyári Dia és kedvese is kíváncsi volt a világsztárra, ám a koncert előtt még egy igazán romantikus dolgot tettek:

összeházasodtak.

P!nk küldi az esküvőnkön... #sziget2017 #szigetfesztival #weddingfun #love

Nyári Diána (@nyaridia) által megosztott bejegyzés,

A fesztivál területén ugyanis létezik egy házasságkötő sátor, ahol bárki bárkivel frigyre lépet. Természetesen ez nem egy hivatalos esküvő, de a fesztivál területén érvényes a házasságkötés, így azok, akik oltár elé állnának, kipróblhatják, milyen érzés is az igen kimondása.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.