Exkluzív! P!nk öltözőjénél jártunk a Szigeten - videó

Pink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Otthonosan berendezett öltözők várják P!nket, családját és a stábját a Szigeten! Az énekesnő idén összesen 5 nagyobb koncertet vállalt, ebből az egyik a Sziget Fesztivál mai bulija. Nézzétek meg az öltözőjét!

Pink megérkezett a Szigetre - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170809-pink-megerkezett-a-szigetre.htmlPink a Sziget Fesztivál első nagy fellépője, tőle fog felrobbanni szerda este a Nagyszínpad. Az énekesnő már meg is érkezett a helyszínre, amiről persze videót is posztolt! TV + Sztárok--33 éves lett Dukai Regina: pinkben ünnepelthttp://www.life.hu/sztarok/20160805-dukai-regina-modell-es-enekesno-szuletesnapos-33-eves-lett-krisztusi-korba-lepett.htmlDukai Reginát az egész ország modellként ismeri, de ő sokkal előbb kezdett az énekléssel és a zenével foglalkozni, aminek a mai napig szerelmese! TV + Sztárok--Ez volt Pink különleges kérése a Sziget szervezőitőlhttp://www.life.hu/kult/20170809-ez-volt-pink-kulonleges-kerese-a-sziget-szervezoitol-kes.htmlA világsztárok különleges kéréseit teljesíteni idehaza néha nem egyszerű feladat. Pink kérését nem volt nehéz tiszteletben tartaniuk a Sziget Fesztivál szervezőinek, ám mindenki meglepődött, amikor meghallották, milyen feltételek mellett lesz hajlandó belépni az öltözőjébe a világsztár. Kult--Videó: így érkezett meg Pink a Szigetrehttp://www.origo.hu/kultura/20170809-pink-sziget-soundcheck.htmlA jubileumi, 25. Sziget Fesztivál talán legnagyobb sztárja, Pink már a Szigeten van. Az Instagram-oldalára posztolt egy rövid videót. KultúraNegatív kommenteket kapott Pink családi posztja: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170728-beszoltak-a-rajongok-pinknek.htmlEgy vidám de mégis szorgoskodó pillanatról posztolt fotót a híres énekesnő a közösségi oldalára. A követők közül azonban többen is csak ingatták a fejüket. CsaládOrigoPink ombre smoothie: a legdögösebb nyári italhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170606-pink-ombe-smoothie-a-legdogosebb-nyari-ital.htmlHa valami igazán különleges italt szeretnél készíteni a vendégeidnek, akkor ezt a pink ombre smoothiet ajánljuk, ami látványra és ízre is igazán különleges, ráadául csupa egsészéges alapanyagból készül. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.