Károly herceg megjegyzést tett, amiért nem lett lány gyermeke

Fotó: Mario Testino -
családalapítás Károly herceg Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb megrendítő részlet derült ki Diana és Károly kapcsolatáról.

Lassan 20 éve, hogy Diana életét vesztette. Fiai, Vilmos és Harry kisgyerekként veszítették el szeretett édesanyjukat. Az évforduló kapcsán a Channel4 egy dokumentumfilmet tett közzé, amely számtalan, eddig sosem hallott részletet mesél el Diana életéből. Károly - nem meglepő módon - majd felrobbant a dühtől, mikor ez kiderült.

Napvilágra került például, hogy Károly az apja engedélyével volt hűtlen Dianához. Az is már nyilvános információ, hogy a királyi család nyomása miatt a hercegnének komoly táplálkozási zavarai voltak, amit mindvégig titkolt.

Diana életéből újabb fájó részlet került napvilágra Fotó: Mario Testino

Most pedig arról szólnak a hírek, hogy Károly világ életében lány gyermeket szeretett volna. Éppen ezért Vilmos után nagyon "égető" lett volna, hogy Diana világrahozzon egy kislányt is, de nem így lett. Ő már a terhesség során tudta, hogy kisfiú lakik a pocakjában, de ezt egészen a szülés pillanatáig nem árulta el a férjének.

A szülés nagyon nehezen ment: mindenféle érzéstelenítés nélkül, természetes úton érkezett meg Harry, 9 óra alatt. De amikor Károly meglátta a kisbabát, nem volt elragadtatva:

"Ó istenem, ez egy fiú! Ráadásul vörös a haja!"

Állítólag Károly mindezt viccnek szánta, de 9 órányi szenvedés után ezzel a megjegyzéssel összetörte érzékeny felesége szívét - írta meg a Popsugar.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.