Gajdos Tamás feleségéért rajong Klausmann Viktor: Videó!

2017.08.11. 19:58

Nem számítottunk rá, hogy Klausmann Viktor ilyen megdöbbentő dolgokkal fog előállni egy vetélkedő kellős közepén. 

Kasza Tibi Pénzt vagy éveket! című műsora csupa meglepetés. Nemrég Erdélyi Mónika osztotta ki a házigazdát a viselkedéséért, sőt, Sarka Kata is megragadta az alkalmat, hogy élő adásban szólhasson be a (már csak papíron) férjének. 

Klausmann Viktor egy régi titkát árulta elForrás: Facebook/Mokka

 Nem is beszélve Vastag Csabáról, aki szintén a nézők füle hallatára vallotta be, hogy milyen fiatalon veszítette el a szüzességét. Ezután arra már senki sem számított, hogy Klausmann Viktornak is lapul valami titok a farzsebében, pedig de:

"Úgy tudom, van köztetek egy mai napig feszülő ellentét, ugyanis volt egy finom rivalizálás kettőtök között. Adódott egy szituáció, amikor a stúdióba belépett egy dús keblű nő. Klausmann Viktor rögtön bele is habarodott a hölgybe, de a szívtipró tévés nagy meglepetésére a nő csak Gajdos Tamásnak szentelt figyelmet" - kezdte Tibi.

"Vigyázz, hogyan beszélsz, mert a hölgy azóta is a párom" - vette át egy pillanatra szót az ATV műsorvezetője.

"Én azt gondolom, hogy a mai napig van egy olyan speciális viszonyom az ő gyermekeinek az anyjával, amit ő nem tud, mert mindig a háta mögött kapok két puszit tőle. Ezért járnak olyan gyakran a Kékestetőre síelni" - vallotta be nevetve Viktor.

 

Gajdos TamásKlausmann Viktor