Cicciolina 65 évesen újra ledobja a textilt

tv2 -
vetkőzés Cicciolina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cicciolina visszatért a szexiparba: újból közszemlére teszi a bájait.

Ahogy azt már megírtuk, Cicciolina júliusban nagy bejelentést tett: úgy döntött nem vetkőzik többé meztelenre, mert ma már szeretné más dolgokra helyezni a hangsúlyt. Akkor azt nyilatkozta, hogy pornófilmeket sem vállal többé, és televíziós műsorokban sem vetkőzik.

Ám meglepő módon most, néhány héttel az eredeti hírközlés után újabb bejelentést tett, de ezúttal az első infók ellenkezőjéről mesélt:

Cicciolina visszatért: újból vetkőzik, de csak az olaszoknak tv2

"A felnőttfilmezéssel felhagytam, de ez nem jelenti azt, hogy visszavonultam volna. Ismét vállalok erotikus fellépéseket, nemrég egy viareggiói szórakozóhelyen, a Maki Maki bárban adtam topless műsort. Minden jegy elkelt, közel 50 ezer euró volt a bevétel" - mesélte a 65 éves sztár.

Azt is bevallotta, hogy az utóbbi idő sok pereskedése eléggé megviselte a pénztárcáját, ezért anyagilag is megéri folytatni a vetkőzést.

"Ezért is vállalok fellépéseket, de a pénz mellett jólesik az is, hogy még mindig szeretnek és rengeteg a rajongóm. Nincs mit szégyellnem, szívesen vállalok topless fellépéseket. Miért is ne tenném, mikor még mindig szépek a cickóim, jó a méretük is, az ilyen mellekért megőrülnek a férfiak. Ezt az is bizonyítja, hogy a fellépéseimen mindig rengetegen vannak" - folytatta a Blikknek Ilona, akit egyelőre csak Olaszországban láthatunk vetkőzni.

Rtl Klubos műsorban láthatjuk felbukkanni Cicciolinát

Stadler Ilona nemrég Magyarországra utazott. A Bors értesülései szerint azért repült haza, hogy az egyik kereskedelmi csatornával megegyezzen egy lehetséges televíziós szerepléssel kapcsolatban. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.