Robbie Williams felesége a belvárosban fagyizott - Videó!

Forrás: Instagram/Ayda Field -
Robbie Williams Ayda Field
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Robbie Williams és családja igyekeznek kipróbálni minden budapesti helyet: nemrég egy különleges fagyizóba látogattak el, ahol elég huncut videót készített a felesége!

Robbie Williams szerdán tartja a nagykoncertjét Budapesten, de már augusztus 20-án megérkezett Magyarországra családjával együtt. Láthattuk, hogyan nézi gyermekeivel az ünnepi tűzijátékot, és úgy tűnik, ezúttal a városból is sikerül felfedezni egy-két helyet.

Robbie Williams felesége a belvárosban mulat Forrás: Instagram/Ayda Field

Felesége, Ayda előszeretettel posztol fotókat az itt töltött időről, míg Robbie inkább csendbe burkolózik. De feleségével és gyerekeivel együtt ő is próbálja kiélvezni a főváros szépségeit.

Ugyan az Ayda által feltöltött nyalakodós videón nem látható az énekes, de biztos, hogy ő is ott volt, kutyájuk Instagram-oldala ugyanis lebuktatta őt: az eb mellett álló férfi nagy valószínűséggel Robbie Williams!

Horváth Éva ezért tette ki pasiját - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170823-horvath-eva-kitette-a-pasijat-ezert-video.htmlHorváth Éva elárulta, miért szakított pasijával. TV + Sztárok--Nem vette át a bírósági végzést Hujber Ferenchttp://www.life.hu/sztarok/20170823-hujber-nem-vette-at-a-birosagi-vegzest.htmlNéhány hónappal ezelőtt Hujber Ferire saját felesége hívta ki a rendőröket. Kiderült, nem először került sor ilyen jellegű családi perpatvarra. Kényszerítés gyanúja miatt kezdett el nyomozni a rendőrség, ám végül kábítószer birtoklásának vétsége lett a vád... TV + Sztárok--Istenes Bence nagyon lefogyotthttp://www.life.hu/sztarok/20170822-istenes-bence-nagyon-lefogyott-a-survivor-forgatasan.htmlRengeteget fogyott Istenes Bence, mióta eltűnt a képernyőről. Most, hogy a Survivor kapcsán ismét felbukkan, elárulta fogyásának okát, valamint az új műsor kulisszáiba is beavatta a Life.hu-t. TV + Sztárok--Ismerd meg az RTL Klub túlélőshow-jának, a Survivornak a játékosaithttp://www.life.hu/sztarok/20170822-ismerd-meg-az-rtl-klub-tuleloshow-janak-survivornak-jatekosait.htmlNemsokára érdemes lesz újra a tévéképernyők elé ülni, hiszen egy olyan műsor veszi kezdetét a közel jövőben, amely világszerte hatalmas sikereknek örvend. Ez a műsor pedig nem más, mint a Survivor, amelyek szereplői közül négyet most meg is ismerhetünk. TV + SztárokOrigoLerobbant Medveczky Ilona autójahttp://www.life.hu/sztarok/20170822-lerobbant-medveczky-ilona-autoja-ejszaka.htmlAugusztus 20-án a tűzijátékot követően került kellemetlen helyzetbe a táncművész. Egy ismerőséhez indult Ilona, amikor rájött, véletlenül égve hagyta a lámpát az autójában, az akkumulátor lemerült. TV + Sztárok--Kiderült, miért viselt egyszerre két karórát Diana hercegnőhttp://www.life.hu/sztarok/20170822-kiderult-miert-viselt-egyszerre-ket-karorat-diana-hercegno.htmlDiana 1981 júliusában úgy szurkolt a lovaspólóban leendő férjének, Károlynak, hogy két karórát viselt. Sokáig senki sem értette, miért, de most kiderült. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.