Harry herceg barátnője, Meghan Markle a kapcsolatukról nyilatkozott

"Forrás: AFP/Andrew Cowie " -
Meghan Markle szerelem kapcsolat Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A figyelem középpontjában van Harry herceg és Meghan Markle kapcsolata, de a színésznő most először nyilatkozik az érzelmeikről és arról, mennyire bírja a körülöttük zajló hatalmas felhajtást.

Már régóta egy párt alkot Harry herceg és Meghan Markle, de tartózkodnak attól, hogy kapcsolatuk részleteit megosszák a nagy nyilvánossággal. Nem is jelentek meg együtt sok nyilvános eseményen, és mindent elkövetnek, hogy a lesifotósok se találjanak rájuk. Nem is beszéltek eddig a kapcsolatukról, de Meghan Markle most megszólalt: először nyilatkozott érzéseikről.

Meghan Markle most először nyilatkozott a kapcsolatukról Forrás: AFP/Andrew Cowie

egyelőre ez a mi időnk, csak a miénk.

Harry még közleményben is kérte az újságírókat, hogy hagyják békén a barátnőjétEgyes napokon sokkal nagyobb kihívás megküzdeni ezzel, mint máskor. Hullámzó"Mi csak két ember vagyunk, akk szeretik egymást"
mondta

Ilyen luxusban nyaralt Harry herceg és Meghan Markle - Fotó!

Három hétre vonult el Harry herceg és Meghan Markle, méghozzá egy luxushotelbe. A pletykák szerint a lánykérés is megtörtént az éjszakánként több mint 300 ezer forintba kerülő lakosztályban! Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Sztárok, akikről nem tudtad, hogy leszbikusak: Michelle Rodrigueztől Jennifer Hudsonighttp://www.life.hu/sztarok/20170904-sztarok-akikrol-nem-tudtad-hogy-leszbikusak.htmlEgyes sztárok felvállalják, ha esetleg a másik nemhez (is) vonzódnak, mások pedig igyekszenek ezt titokban tartani, teljesen felelegesen. Sajnos az ismertség átka, hogy a palástolni próbált dolgaik mindig kiderülnek, így az is, ha a világhírű hölgyeket nem egy férfi, hanem egy másik nő hozza lázba. Íme, azok a hírességek, akikről nem tudhattuk eddig, hogy leszbikusak! TV + Sztárok--Brutális játékos érkezik az Ibon törzsbe: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170905-egy-exkatona-bolygatta-fel-a-sziget-eletet.htmlÚgy tűnik az exkommandós Ferinek most lesz miért aggódnia, ugyanis Istenes Bence egy vikinget küld harcba, a másik csapat élére. TV + Sztárok--Várkonyi Andi szerint mértékkel botoxoltatni nem bűn: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170905-varkonyi-andi-szerint-a-botox-nem-bun.htmlA Micsoda Nők! Várkonyi Andreával című műsorban egy kényes téma is terítékre került: ciki-e a botox, vagy sem? TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoHódi Pamela őszintén vallott a gyerekkoráról: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170905-hodi-pamela-meselt-a-gyermekkorarol.htmlHódi Pamela kendőzetlen őszinteséggel mesélt a gyermekkoráról: ennek köszönhetően lett felnőtt korára ilyen "kemény" nő. TV + SztárokOrigoEzt a meglepetést kapta Jay-Z-től Beyoncé: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170905-ez-volt-jay-z-ajandeka-a-szulinapos-beyoncenak.htmlTegnap ünnepelte 36. születésnapját Beyoncé. A nagy napra bizonyára egész életében emlékezni fog. TV + Sztárok--György herceg iskolája nem elég biztonságos?http://www.life.hu/sztarok/20170905-gyorgy-herceg-iskolaja-nem-eleg-biztonsagos.htmlGyörgy herceg is megkezdte az iskolát méghozzá egy alapítványi suliban, de sokan úgy érzik, az intézmény nem elég biztonságos: féltik György herceg életét, mert bármikor, bárki besétálhat ellenőrzés nélkül az iskola kapuján. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.