Kiss Ramóna RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramóna karrierje magasan száguld felfelé: túl az első X-Faktoros bemutatkozásán egy újabb szuper munka is megtalálta a szép színésznőt.

A csatorna új üdvöskéje lett a csinos magyar sztár, akit a Barátok közt című sorozat Zsófiaként ismerhetett meg az ország. Az újdonsült menyasszony az X-Faktor magyarországi szériájának háziasszonyaként mutakozott be a hétvégén, ami úgy tűnik, olyan jól sikerült, hogy egy másik szerepben is ki szeretné őt próbálni a csatorna vezetése.

Kiss Ramóna új szerepet kapott Forrás: Polyák Attila/Origo

"Nyár elején több próbafelvételt készítettünk Ramival, nagyon meggyőző volt, így hamar egyértelművé vált, hogy tökéletes a feladatra. Bizonyított az X-Faktorban is, nagyon jók a visszajelzések vele kapcsolatban. Olyan szereplőket, akik közérthetően tudnak kommunikálni és erős a személyiségük. Rami izgalmas, érdekes, karakán figura"- mesélte a Blikknek Schiwert- Takács László, hozzátéve, hogy nem kerestek új műsorvezetőt a reggeli sávba.

Papp Szabi, zenész-énekes lesz a 4. zsűritag a Sztárban sztárbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170905-papp-szabi-is-a-tv2-hoz-igazolt.htmlKiderült, ki lesz Stohl András mellett a 4. zsűritag a Sztárban sztár című műsorban....TV + Sztárok--A Budapest éjjel-nappal című sorozat szereplőjét, Alexát zaklattákhttp://www.life.hu/sztarok/20170905-enb-alexet-zaklattak.htmlÉNB Alexa szimplán bulizni akart barátnőjével, ám a csajos este rémálommá alakult...TV + SztárokFogatás közben baleset érte Nagy Ervin, színészthttp://www.life.hu/sztarok/20170905-forgatas-kozben-szenvedett-balesetet-nagy-ervin.htmlForgatás közben szenvedett balesetet a népszerű színész, Nagy Ervin. Egyelőre a sorozat készítői nem tudják folytatni a munkát...TV + Sztárok--Vajna Timi tiszta erőből szurkolt a magyar focistáknak: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170904-igy-szurkolt-a-magyar-focistaknak-vajna-timi.htmlVajna Timi rengeteg fotót posztolt a tegnapi portugál - magyar focimeccsről. A híresség láthatóan jól érezte magát szurkolás közben. TV + Sztárok--György herceg is az oviban eszik majd: ezek lesznek a fogásokhttp://www.life.hu/sztarok/20170904-ezt-eszi-gyorgy-herceg-a-suliban.htmlAz óvodai menzát György herceg sem ússza meg, de neki nem kell lisztes főzelékeket majszolnia: igazi finomságokat kap majd. TV + SztárokCara Delevingne anyaszült meztelenül szexizik: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170904-cara-delevigne-teljesen-meztelenul-allt-kamerak-ele.htmlA bevállalós sztár most egy igazán különleges oldalát mutatta meg a Tulip Fever című filmben: anyaszült meztelenül szexelt a kamerák előtt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.