Várkonyi Andrea botox Micsoda nők! Várkonyi Andreával
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Micsoda Nők! Várkonyi Andreával című műsorban egy kényes téma is terítékre került: ciki-e a botox, vagy sem? 

Bizonyos vélemények szerint egyáltalán nincs szükség botoxolásra, ugyanis az öregedés az élet velejárója, amit nem kell szégyellni. Mindenkinek előbb vagy utóbb ráncos lesz a bőre, de meg kell tanulnunk elfogadni magunkat így is.

Míg mások szerint egy kis korrekció még nem a világ vége. Várkonyi Andrea szerint azzal nincsen semmi baj, ha valakit zavar egy-egy ránc az arcán, és azt eltűntetni onnan. Temrészetesen csak addig, amíg az illető képes mértéket tartani, és nem teszi nevetségessé magát.

"(...) De engem nem zavarna, hogyha a Gábor - nem mondja, meg hála Istennek egyikünknek sem kell botoxolni - de nem zavarna sem magamnál, se nála, ha azt mondaná, hogy itt van ez a ráncom, ami engem zavar, és oda rakok. Ezzel nincs baj, de ne tegyen annyit, hogy egy 16 éves kis kölöknek akarjon kinézni"

Gombos Edinával pózolt Bochi és Várkonyi Andrea: Fotó!

Nem mindennapi kép került fel Várkonyi Andrea közösségi oldalára. A négyes osztott fotón láthatjuk, ahogy Bochkor Gáborral együtt csókolgatják Gombos Edinát, és a férjét, Albertót. De hogy kerülhetnek ők mind egy helyszínre? Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.