ByeAlex nélkül folytatták a mentorok az X-Faktor meghallgatását - Videó!

Forrás: RTL Sajtóklub -
X-Faktor ByeAlex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
ByeAlex nem tolerálta mentortársai beszólásait, megsértődött és vissza se ment a stúdióba. A mentoroknak nélküle kellett folytatni a meghallgatást. 

Igazi balhéval kezdődött az X-Faktor: ByeAlex vérig sértődött a mentortársain, és úgy tűnik, nem is sikerült megbékülnie. Gigi kezdte az énekes oltogatását, majd Puskás Peti és Gáspár Laci is beszállt, így már hárman szívatták ByeAlexet, akinél egy idő után betelt a pohár. Nem tűrte tovább a beszólásokat, inkább elhagyta a stúdiót!

ByeAlex nélkül folytatják a mentorok? Forrás: RTL Sajtóklub

Nagyobb baj, hogy nem is tért vissza. A mentoroknak Alex nélkül kellett elkezdeni az új meghallgatásokat, de látszott, hogy mindhárman feszültek voltak a helyzettől, amiben tulajdonképpen ők is hibásak. "Ő már nem lesz ma" - mondta Gáspár Laci, aki aggódott is azért, hogy túlságosan megbántották Alexet!

Puzsér keményen kiosztotta ByeAlexet

Puzsér Róbert nem bírta magában tartani a véleményét ByeAlexről, aki a szombati X-Faktorban vérig sértődött mentortársai élcelődésén. Puzsér szerint ez p*csáskodás volt. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.