Ördög Nóra születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál mindent megtett annak érdekében, hogy meglepje gyönyörű feleségét a születésnapja alkalmából: még ahhoz sem volt gyáva, hogy elrabolja Nórit. 

Ördög Nóra ma, azaz szeptember 8-án tölti a 36. életévét. A különleges alkalomból Nánási Pál meglepetéssel készült a kétgyermekes édesanyának, amiről a közösségi oldalon fotókat is láthatunk.

Nóri gyermeki izgatottsága indokolt, hiszen fogalma sem volt arról, hogy hová is utaznak. Ám annyit biztosan tudott: akárhova is mennek, szuper élményben lesz részük. A többi poszt tovább fokozta a követők kíváncsiságát is, hiszen láthattuk, ahogy elhagyták az országot, aztán azt is, ahogy a rendőrök igazoltatták Palit.

De végül kiderült a titokzatos úticél: Toszkánába utaztak megünnepelni Nórit. Innen is posztolt egy fotót a szexi műsorvezető, és láthatóan nagyon jól érzi magát a férje társaságában.

Firenze!!!❤️❤️❤️ #toszkána #tuscany #italy #szabadvagyok #nórivagyok

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés,

A követők is teljesen meghatódtak Pali húzásán. Sok kommentelő szerint nagyon ritka és értékes az a kapcsolat, ami a sztárpáros között van.

Ördög Nóra megmutatta második otthonát: Fotó!

Nánási Pál korábban elmondta, hogy fotóstúdiója, az egykori romos kazánház mára már szinte a második otthonuk lett, ahol a műtermen kívül gyerekszobát is kialakítottak, és természetesen Ördög Nóri számára is akad egy kis kuckó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.