Rúzsa Magdi házasság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy nap volt a mai Rúzsa Magdi számára: a híres énekesnő ugyanis polgári szertartás keretein belül kimondta a boldogító igent. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, idén tavasszal jegyezték el Rúzsa Magdit. A hír kapcsán a sztár egy fotót is kiposztolt a közösségi oldalára, ami több, mint 36 ezer kedvelést kapott a rajongóktól. A szerelmesek már több éve boldog kapcsolatban élnek, Magdi pedig elmondása szerint nem is számított a leánykérésre, amire Rómában került sor.

A várva várt esküvőt szeptember 16-ára tervezik, de a polgári szertartás ma megtörtént. A különleges alkalomra az énekesnő hófehér ruhát öltött, amin aprócska minták voltak láthatóak. Mivel ez még nem az "igazi esküvő", ezért ide csak a legszűkebb hozzátartozók jöttek el.

Rúzsa Magdi az eljegyzése után vadonatúj külsőre váltott

Instagram-oldalának tanúsága szerint a Megasztár egykori győztese a nyár beköszöntével megszabadult hosszú hajától, és rövidre váltott. Nézd meg, milyen jól áll Magdinak az új frizura!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.