Tóth Gabi szeme megsérült? - árulkodó fotó

Tóth Gabi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi megdöbbentő fotót tett közzé közösségi oldalán : kék és zöld a szeme...

Rajongói először megijedtek Tóth Gabi fotójának láttán, azt hitték megverték, ám hamar leesett nekik, hogy nem történt semmi baja kedvencüknek, pusztán arról van szó, hogy a sztár egy főpróbán készült képet tett ki Instagram oldalára. Gabi épp a Hegedűs a háztetőn című nagysikerű darabot próbálja, ahol Fruma Sára szerepében lesz majd látható.

#frumasára #hegedűsaháztetőn #főpróba #nemvertekmeg #

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

Különleges kulisszatitkokat mutatott Tóth Gabi Alföldi Róbert új darabjából

Nem mindennapi fotókat osztott meg a közösségi oldalán Tóth Gabi: így készülnek a színészek a Hegedűs a háztetőn című darab bemutatójára.

Focistával jár a szépségkirálynő, Kárpáti Rebeka - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170910-focistaval-jar-a-szepsegkiralyno-foto.htmlKárpáti Rebeka a közelmúltban jelentette be, hogy véget ért egy hosszúnak mondható kapcsolata. Most pedig úgy tűnik, Ámor nyila újra eltalálta. TV + SztárokOrigoKismacskákat csempészett az iskolába a diák - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170910-kismacskakat-csempeszett-az-iskolaba-a-diak-foto.htmlElső osztályos kisdiák cicákat csempészett a suliba.TV + SztárokAnastacia állítólagos asszisztense, Ács Norbert ismét lecsapotthttp://www.life.hu/sztarok/20170910-acs-norbert-ismet-hazugsagokkal-probalkozott.htmlElképesztő, mit meg nem tesznek egyesek azért, hogy rá figyeljenek mások: Ács Norbert korábban a svéd Idolban próbált meg hazugságokkal túljutni a válogatón. Ott sem jött össze neki... TV + SztárokOrigoBaukó Éva ismét megmutatta - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170910-bauko-eva-ismet-megmutatta-foto.htmlHol van már az alkoholproblémákkal és gyógyszerekkel küzdő egykori VV szereplő? Baukó Éva összekapta magát és új életet kezdett. Nem csak külsőleg de belsőleg is harmóniába került önmagával. TV + Sztárok--Robbie Williams pornófilmekkel marad hűségeshttp://www.life.hu/sztarok/20170909-robbie-williams-pornofilmekkel-marad-huseges-vallomas.htmlRobbie Williams hét éve vette el gyönyörű kedvesét. Házasságuk kiállja az idők próbáját- ez a titkuk.TV + SztárokAleska élete első kiállításáról mesélt - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170909-elete-elso-kiallitasarol-meselt-video.htmlAleska bár a pornóiparban kezdte és ott is szerezte hírnevét, messze jutott : ma már saját kiállítása is van. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.