Cooky és Debóra között 27 év van: nem foglalkoznak a korkülönbséggel

2017.09.14. 11:09

Cooky nem sűrűn beszél a magánéletéről, de ezúttal kivételt tett. Új szerelmével tökéletes boldogságban élnek a 27 év korkülönbség ellenére, de köztük is szóba került ez a több mint két évtized: előfordulhat, hogy Debórának kell majd gondoskodni Cookyról.

Cooky és új szerelme hatalmas boldogságban élnek már egy éve, és egyáltalán nem érdekli őket mások véleménye. Már a Balaton Soundon is együtt buliztak, és nemsokára a TV2 Drágám, add az életed című műsorában is láthatjuk őket. A rádiós általában szereti megtartani magának a szerelmi életét, de ezúttal kivételt tett, és mesélt a kapcsolatukról.

Cookyt nem érdekli a korkülönbségForrás: Music FM

"Igazi szerelmespár vagyunk. Egy éve jöttünk össze, de a rózsaszín köd még nem szállt el, odavagyunk egymásért, és igyekszünk kiélvezni az együtt töltött időt" - mondta Cokky, aki hozzátette, tudja, hogy a nagy korkülönbség sokakat zavar, de őket ez nem érdekli. "Igaz, hogy nagy közöttünk a korkülönbség, de mi ezzel nem foglalkozunk. A szerelemben nincs matematika. Persze nem vagyunk naivak, és pontosan tudjuk, hogy vannak olyan emberek, akiknek rossz véleménye van a kapcsolatunkról, és azt mondják, ha egy húszéves lány egy ilyen idős pasival van, akkor csak a pénzére utazik, a férfi pedig kapuzárási pánikkal küzd. Mi azonban nem foglalkozunk velük, hanem éljük a magunk boldog életét" - árulta el Cokky a Story Magazinnak. Persze ez nem jelenti azt, hogy ők nem beszélgetnek a köztük lévő különbségről. "Beszéltünk arról is, hogy előfordulhat, én fogok meghalni előbb, ez a világ rendje" (...) Bizony eljöhet az az idő, amikor majd neki kell vigyáznia rám, esetleg ápolnia is kell, de ez sem riasztotta el" - árulta el a műsorvezető.

Cookyszerelemkorkülönbség