Így vélekednek a cicijeikről a sztárok

2017.09.14. 11:25

Még a legnagyobb hollywoodi sztárszépségek sem tökéletesek: most többen elmondták, hogyan vélekednek saját melleikről. 

Kim Kardashian 

"Szívem szerint minden este a zuhany alatt zokogtam volna a melleim miatt. Könyörögtem nekik, hogy ne nőjenek már tovább. Az iskolában nekem volt szükségem először melltartóra, míg a többi lány vékony volt és karcsú. Felnőtt koromra persze már előnynek gondolom a melleim, de akkoriban sokat szégyenkeztem miattuk" 

Kim Kardashian szégyellte magát a nagy mellei miattForrás: Instagram/Kim Kardashian

 

Scarlett Johannson 

"Ha dicséret éri a melleimet, azt mindig nekem mondják. Pedig elhihetitek, nekem van benne a legkevesebb munkám. Ez sokkal inkább a szüleim érdeme, őket illeti a dicséret. Vagy akár díjat is kaphatnának"

Jennifer Lawrence

"Egyszer, mikor tüdőszűrésre mentem, akkor döbbentem rá, hogy bizony az én melleim sem egyformák. Mondhatnánk úgy is, hogy igen egyenletlenek"

Jennifer Lawrence mellei sem egyformákForrás: Vogue

 

Keira Knightley

"Néha kicsit nagyobbnak tűnnek, mint a valóságban, de igazából elégedett vagyok velük. És az se baj, ha photoshopolva vannak, egészen addig, amíg nem lógós melleket varázsolnak rám" 

Ariana Grande 

"Kb. 12 éves voltam, mikor az osztálytársaim közül már minden lánynak volt cicije, kivéve nekem. Én tulajdonképpen vézna voltam és teljesen lapos. És most, sok évvel később is kijelenthetem, hogy ez nem sokat változott. De nem baj, már megbarátkoztam a testemmel. De akkor, nagyon idegesített" - írta meg a Cosmopolitan

Ímea magyar nő, akinek a legnagyobbak a mellei az országban
Elégedett a kebleivel Maya, még akkor is, ha sok kritikát kap. Az ő méretei itthon valóban páratlanok, de még világviszonylatban sincs hozzá fogható. Persze nem a természet növesztette ekkorára a kebleit, hanem a sebészek. Olvass tovább itt...

 

Scarlett JohanssonKim Kardashian