Sztárban sztár Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit levett a lábáról Király Viktor, hiszen döbbenetesen jól alakította Charliet a Sztárban sztár című műsorban. 

Király Viktorból fantasztikus Charliet faragtak, ráadásul az előadás is sokban hasonlított az eredeti zenész produkciójára. Kiderült, hogy Viktor kisfiú kora óta ismeri a 69 éves énekest, így volt ideje megfigyelni a viselkedését.

Természetesen nem vette át minden szokását, például nem fogyasztott whisky-t jéggel a fellépés előtt, de a fiatal énekes elárulta, hogy ő még akkor sem ihat, amikor kedve lenne hozzá:

"Nagyon sok énekes van a szakmában, nem csak Magyarországon hanem Amerikában is, akik képesek arra, hogy tudnak alkoholt fogyasztani előtte, közben, utána, és nem változik meg a hangjuk. Nálam ez nem így van. Ha én egy korty alkoholt iszom koncert előtt, akkor megváltozik a hangom"

Szerelmi életéről vallott Király Viktor

Király Viktor az egész nyarát itthon töltötte, ami különleges, hiszen többnyire folyamatosan ingázik az Egyesült Államok és Magyarország között. Elmesélése szerint most egy ideig nem is fog visszatérni Amerikába. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.