Szerelmi életéről vallott Király Viktor

Forrás: Király Viktor -
párkapcsolat szerelem Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Őszintén vallott a magánéletéről Király Viktor. Arról is mesélt, hogy mik a jövőbeli tervei. 

Király Viktor az egész nyarát itthon töltötte, ami különleges, hiszen többnyire folyamatosan ingázik az Egyesült Államok és Magyarország között. Elmesélése szerint most egy ideig nem is fog visszatérni Amerikába, mert itthon szeretné építeni a karrierjét.

Király Viktor őszintén mesélt a magánéletéről Forrás: Király Viktor

A szerelmi életét azonban nem ilyen intenzíven intézi a sztár. Év elején szakított a kedvesével, és azóta nem kezdett újabb kapcsolatba, inkább a barátaival tölti az idejét, mint például nemrég a Szigeten:

"Egyelőre pihentetem a szívem, nincs most barátnőm. Akivel láthattak az egy New York-i barátom, akivel kimentünk a Sziget Fesztiválra. Három éve vagyunk barátok, és nagyon szeretjük egymás társaságát. Sokat beszélgetünk, imádunk együtt bulizni, de ebben a kapcsolatban semmi több nincs, bármennyire is annak tűnik" - mondta a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.