Demcsák Zsuzsa magánéleti gondok miatt volt furcsa az ATV reggeli adásában

Forrás: TV2 -
Demcsák Zsuzsa ATV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zavartan és furcsán viselkedett Demcsák Zsuzsa az ATV reggeli adásában, érdekes kérdéseket tett fel Szanyi Tibornak és többször is megbotlott a nyelve. A műsorvezető eddig hallgatott, de most magyarázatot adott viselkedésére. 

Mára valószínűleg már mindenki látta Demcsák Zsuzsa félresikerült interjúját: már a bevezető során sem ment minden simán, többször is megbotlott a nyelve, de ez még csak a kezdet volt. Ezt követte egy szürreális interjú Szanyi Tiborral, akinek meglehetősen érdekes kérdéseket tett fel a műsorvezető. Az ATV ma dönt Demcsák Zsuzsa sorsáról, aki eddig nem nyilatkozott az esetről, de most Facebook-oldalán magyarázatot adott a történtekre.

Demcsák Zsuzsa magyarázatot adott az ATV-s riportjára Forrás: TV2

a magánéletem egy olyan fordulatot vett, amire nem számítottam,

Ismét szakított VV Lóri és VV Dinahttp://www.life.hu/sztarok/20170919-szakitott-vv-lori-es-vv-dina.htmlA ValóVilágban szeretett egymásba VV Lóri és VV Dina, de való világban nem bírta a kapcsolatuk. Egyszer már szakítottak, de akkor adtak még egy esélyt a kapcsolatuknak. Most újra a szétválás mellett döntöttek. TV + SztárokOrigoMága Zoltán photoshopolt képét utánozza mindenki - Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170919-maga-zoltan-photoshoppolt-kepet-utanozza-mindenki.htmlKi tudja miért Mága Zoltán úgy döntött, közzé tesz egy közös fotót magáról és Barbra Streisandről. Persze messziről olrdított, hogy a kép nem igazi, amit szóvá is tettek a művésznek, de már nem lehetett mit tenni: egyre több sztár oldalán tűnik fel hasonló közös fotó. Mága Zoltán egy lavinát indított el... TV + SztárokOrigoRisztov Éva elmondta véleményét a luxusautókról, amiket Schobert Norbi nagyon szerethttp://www.life.hu/sztarok/20170919-risztov-eva-elmondta-a-velemenyet-schobert-norbi-luxusautoirol.htmlBochkor Gábor vendége volt többek között Risztov Éva és Schobert Norbi, a sportolónő pedig nem rejtette véka alá véleményét a luxusautókról, amiket Norbi nagyon szeret. Világosan megmondta, hogy neki nem lenne rá szüksége, mivel neki nincs mit meghosszabbítani. TV + SztárokOrigoMegszólalt egy pszichológus Rékasi Károly megsértődésérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170919-ez-egy-pszichologus-velemenye-rekasi-karoly-megsertodeserol.htmlRékasi Károly beszélgetésére nem voltak sokan kíváncsiak a Színházak Éjszakáján, és ezt nem tűrte a színész. Megsértődve távozott, egy pszichológus pedig elmondta, miért is viselkedhetett így. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoLuxuséletéről beszél Csősz Boglárkahttp://www.life.hu/sztarok/20170919-luxuseleterol-beszel-csosz-boglarka-modell.htmlAz Apám beájulna című filmből ismerhetik a legtöbben Csősz Bogit. A szépség ma már egy milliárdos török üzletember felesége. Nem titkolja, luxusban él, és most erről mesélt is. TV + SztárokOrigoSéfek Séfe: Rosszul lett Wolf András versenyzőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170919-sefek-sefe-rosszul-lett-wolf-andras-versenyzoje.htmlSzendrei Bence rosszullététől mindenki megrémült, azonnal ügyeletes orvost hívtak hozzá. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.