Szilágyi Áron Párizsban és Tahitin töltötte mézesheteit - Kép!

Szilágyi Áron nászút Tahiti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilágyi Áron világ - és kétszeres olimpiai bajnok kardvívó öt éve él boldog kapcsolatban kedvesével, Szántó Beátával, akit idén augusztusban feleségül is vett.

Az esküvőn - amit egy golfklubban tartottak - a család mellett számos sportoló vett részt.

„Szerettünk volna a barátainkkal és a családunkkal együtt megélni ezt a számunkra igazán fontos napot kötetlen hangulatban. Az volt a célunk, hogy egy csendes, természetközeli, vidéki helyszínt találjunk, ahol nemcsak egy estét, hanem gyakorlatilag egy hétvégét tudunk együtt, szeretetben tölteni"- árulta el a sportoló a Blikknek.

Az álomnászút azonban egy jó hónapot váratott magára, de megérte, mert az ifjú házasok igazán romantikusra tervezték a nyaralást. Először Párizst célozták meg, a szerelmespárok egyik legkedveltebb városát, utána pedig a csodás Tahiti szigetére repültek, ahol megkezdődhetett az igazi pihenés amolyan sportoló módra: a reggelek a reggelek itt sem telhettek el bemelegítés nélkül.

#holiday #workout ️ ☀️ Photo: @bettiszanto, my amazing wife

Aron Szilagyi (@szilagyi_aron) által megosztott bejegyzés,

Hayden Christensen és Rachel Bilson 7 év után szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20170920-hayden-christensen-es-rachel-bilson-szakitottak.htmlVéget ért a 7 éven át tartó szerelem, Hayden Christensen és Rachel Bilson úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják. Rajongóiknak megszakad a szívük. TV + Sztárok--Üzent Majkának a hekker, aki feltörte a telefonjáthttp://www.life.hu/sztarok/20170920-uzent-majkanak-a-hekker-aki-feltorte-a-telefonjat.htmlMajka a közösségi oldalán tudatta felháborodva, hogy feltörték a régi telefonját, és megszerezték privát fotóit. A tovaj már meg is kereste a rappert.TV + Sztárok--Elhalasztották Lagzi Lajcsi tárgyalásáthttp://www.life.hu/sztarok/20170920-lagzi-lajcsi-targyalasat-elhalasztottak.htmlKözleményt adott ki a Budaörsi Járásbíróság.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoElhalasztották Lagzi Lajcsi tárgyalásáthttp://www.life.hu/sztarok/20170920-lagzi-lajcsi-targyalasat-elhalasztottak.htmlKözleményt adott ki a Budaörsi Járásbíróság.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoDemcsák Zsuzsa a kollégáival sem viselkedett szépenhttp://www.life.hu/sztarok/20170920-demcsak-zsuzsa-interju-balhe-atv.htmlNapok óta Demcsák Zsuzsa botrányos interjújától hangos a sajtó, de a legfrissebb sajtóértesülések szerint nem csak ez volt a probléma a műsorvezetővel új munkahelyén, az ATV-nél. TV + SztárokOrigoCsősz Bogi megmutatja milliárdos életéthttp://www.life.hu/sztarok/20170919-csosz-boglarka-megmutatja-milliardos-eletet.htmlA Feleségek luxuskivitelben című reality szereplőjeként ismét magyar képernyőn tűnik fel Csősz Bogi. A színésznő egy milliárdos török üzletember feleségeként manapság már Isztambulban éli irigylésre méltó életét, amelybe most bepillantást enged. Hogy mennyire trendi a pénzzel villogni Magyarországon, erről is kérdeztük Bogit. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.