Ezzel a luxusautóval furikázik Sebestyén Balázs: fotó

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
fotó luxusautó Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lecserélte kocsiját a rádiós, és meg is mutatta azt. A 477 lóerős, 27 milliós csodajárgány Balázs rajongóinak is nagyon tetszett, akik 16 ezer kedveléssel jutalmazták az első képet az autóról. 

A híres műsorvezető korábban már posztolt egy fotót egy méregdrága luxusautóból, ami tűzpiros ülésekkel és üvegtetővel van felszerelve.

Családapaként az ember sok mindent átértékel, és a korábbinál sokkal hangsúlyosabbá válnak bizonyos szempontok – ilyen az általunk vezetett autó környezetbarát volta is. Éppen ezért egy ideje motoszkált bennem, hogy elektromos vagy hibrid autóra kellene váltanom. Fontos volt ugyanakkor, hogy ne kelljen kompromisszumot kötnöm: ha az ember megszokott egy bizonyos teljesítményt, nem szívesen mond le róla." - mesélte a sztárapuka az Origonak.

Ez az az autó, amiben Balázs megtalálta minden álmát Forrás: Origo

Gáspár Győző méregdrága kocsival pózolt: Fotó!

Gáspár Győző egy időben fék nélkül mutogatott luxuskocsikat a közösségi oldalán, amelyekről mindenki azt gondolta, hogy Győző tulajdonát képezik. Ám azt követően, hogy az adóhatóság elkezdett érdeklődni a showman pénzügyi helyzetével kapcsolatban, megfogyatkoztak a villantós posztok. De most itt egy újabb gyöngyem: Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.