Ezzel a luxusautóval furikázik Sebestyén Balázs: fotó

2017.09.21. 09:59

Lecserélte kocsiját a rádiós, és meg is mutatta azt. A 477 lóerős, 27 milliós csodajárgány Balázs rajongóinak is nagyon tetszett, akik 16 ezer kedveléssel jutalmazták az első képet az autóról. 

A híres műsorvezető korábban már posztolt egy fotót egy méregdrága luxusautóból, ami tűzpiros ülésekkel és üvegtetővel van felszerelve. 

Családapaként az ember sok mindent átértékel, és a korábbinál sokkal hangsúlyosabbá válnak bizonyos szempontok – ilyen az általunk vezetett autó környezetbarát volta is. Éppen ezért egy ideje motoszkált bennem, hogy elektromos vagy hibrid autóra kellene váltanom. Fontos volt ugyanakkor, hogy ne kelljen kompromisszumot kötnöm: ha az ember megszokott egy bizonyos teljesítményt, nem szívesen mond le róla." - mesélte a sztárapuka az Origonak

Ez az az autó, amiben Balázs megtalálta minden álmátForrás: Origo

 

Gáspár Győző méregdrága kocsival pózolt: Fotó!
Gáspár Győző egy időben fék nélkül mutogatott luxuskocsikat a közösségi oldalán, amelyekről mindenki azt gondolta, hogy Győző tulajdonát képezik. Ám azt követően, hogy az adóhatóság elkezdett érdeklődni a showman pénzügyi helyzetével kapcsolatban, megfogyatkoztak a villantós posztok. De most itt egy újabb gyöngyem: Fotó!

 

Sebestyén Balázsfotóluxusautó