Csősz Bogi 9 milliót költ egy vásárlás alkalmával

Forrás: Facebook/Csősz Boglárka -
vásárlás Csősz Boglárka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan mindenki betekintést nyerhet a milliárdos magyar feleségek luxuséletébe, köztük Csősz Bogiéba is, aki egy török üzletemberhez ment hozzá. Sosem gondolta volna, hogy ilyen fényűzésben élhet egyszer, de gyorsan hozzászokott a helyzethez: ma már 9 milliót költ egyetlen vásárlás alkalmával.

A Viasat3 hamarosan elindítja új műsorát, mely során a magyar milliárdos feleségek életébe nyerhetünk betekintést, ami merőben távol áll a hétköznapi nőkétől. Csősz Bogi modell is a szereplők egyike, aki egy török milliárdoshoz ment hozzá kilenc évvel ezelőtt, azóta élvezi a fényűzést. Boginak tényleg nem lehet semmire sem panasza, már az otthonuk is irigylésre méltó, a kertjük olyan akár egy oázis, a villában pedig mindenkinek külön emelete van.

Csősz Bogi 9 milliót is képes elvásárolni Forrás: Facebook/Csősz Boglárka

A modellként és színésznőként megismert luxusfeleség természetesen annyi pénzt költ, amennyit csak akar, ami jól is jön neki, hiszen imádja a méregdrága cipőcsodákat, de nemcsak azt szokott vásárolni.

Egy körút alkalmával akár 30 ezer eurót vagyis 9 millió forintot is elkölt,

és imádja a gyémántot! Természetesen a vezetésre sem kell ügyet vetnie: limuzin és sofőr várja – írja Bogi bemutatásában a csatorna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.