Katalin hercegné otthon akarja megszülni harmadik gyermekét

Forrás: AFP/Remko De Waal -
Katalin otthon szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Haramadik gyermekével várandós Katalin hercegné, de ezúttal nem kórházban szeretne életet adni babájának!

Szeptember elején jelentette be a királyi család, hogy Katalin a harmadik trónörökössel várandós. A hercegnét a mostani terhessége során is - akárcsak az első kettőnél - komoly rosszullétek gyötrik, emiatt a bejelentés óta nem nagyon mutatkozik a nyilvánosság előtt, azóta csak egy videóban láthattuk. A hercegné ugyan nem nyilatkozik a terhességéről, de komoly terveket szövöget, méghozzá a szüléséről. Ezúttal ki akarja hagyni a kórházat.

Katalin hercegné otthon szeretne szülni Forrás: AFP/Remko De Waal

Már az előző várandósságai során is felmerült benne a vágy, hogy nem egy klinikán szeretne életet adni gyermekeinek, ám akkor az erősebb akarat - feltehetően II. Erzsébet - győzött, de az orvosok sem tartották biztonságosnak. Ezúttal azonban nem akar engedni a hercegné, és otthon akarja megszülni gyermekét - írja a Mirror.

Tatár Csilla egy szál törölközőben posztolt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170922-tatar-csilla-egy-szal-torolkozoben-pozolt-foto.htmlTatár Csilla sosem volt még ennyire merész: szaunából, egy szál törölközőben pózolt. TV + Sztárok--Katalin és Vilmos fasorral őrzik magánéletüket a kíváncsi tekintetek előlhttp://www.life.hu/sztarok/20170922-katalin-es-vilmos-fasorral-orzik-maganeletuket-kivancsi-tekintetek-elol.htmlA királyi család nagyon sok pénzt költ a biztonságuk megőrzésére, ám Vilmos és Katalin más utat választott. Ők olcsóbb módszerhez folyamodtak. TV + Sztárok--Titokzatos tetoválás díszíti a Séfek Séfe sztárjának, Krausz Gábornak a karját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170922-krausz-gabor-a-sefek-sefe-sztarjanak-karjan-egy-titokzatos-no-lathato.htmlKrausz Gábor a Séfek Séfe című műsor szívtipró sztárszakács. Nők tömege imádja őt és most bizonyára sokak szemében felcsillant a remény, ugyanis a séf szingli. Na de ki lehet az a titokzatos hölgy, aki a karján látható?TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoPalvin Barbi és Neymar összemelegedtek? http://www.life.hu/sztarok/20170922-ugy-tunik-palvin-barbi-es-neymar-osszemelegedtek.htmlElképesztő fotó került napvilágra, amelyen Palvin Barbi, Lewis Hamilton és Neymar látható. De a hírek szerint Barbi nem az exével, hanem a híres focistával távozott. TV + Sztárok--Egy kocsmában sörözik fényes nappal Kiszel Tünde lánya, Donatellahttp://www.life.hu/sztarok/20170922-kiszel-tunde-lanya-fenyes-nappal-sorozik.htmlDöbbenetes videó került napvilágra Kiszel Tünde lányáról, aki mindössze 16 éves, de már literes korsóból issza a sört. TV + SztárokOrigoTom Cruise két ember haláláért felelős: filmje forgatásán vesztették életükethttp://www.life.hu/sztarok/20170922-tom-cruise-ket-ember-halalaert.htmlKét ember meghalt, egy ember pedig lebénult Tom Cruise egyik filmjének forgatásán. Családjaik beperelték az alkotókat, és az ítélet szerint Tom Cruise is felelős. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.