Íme, az első videó a terhes Katalin hercegnéről

videó Katalin hercegné terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előző két terhességéhez hasonlóan ezúttal is rosszullétek gyötrik Katalint, ezért sehol nem jelenik meg. A várandósságának bejelentése óta az első szereplése egy videóban látható, de hiába a sok smink, nagyon kimerültnek tűnik a hercegné. 

Szeptember elején jelentették be, hogy Katalin ismét várandós, ezzel együtt azt is, hogy a következő hetekben nem tesz eleget a megjelenési kötelezettségeinek. A hercegnét ugyanis komoly rosszullétek gyötrik csakúgy, mint az első két terhessége alatt. Betegségét nem szabad összekeverni az általános reggeli rosszulléttel, mert sokkal súlyosabb tüneteket mutat. Éppen ezért Katalin inkább a pihenést választja, legalábbis az első hetekben.

Katalin hercegné tényleg nehezen viseli a terhességet Forrás: Youtube/Anna Freud NCCF

A bejelentés óta nem is lehetett látni nyilvános rendezvényen, az első hivatalos szereplése egy videós anyagban látható, melyben a mentális egészség fontosságára próbálja felhívni a figyelmet, teszi mindezt teljesen meggyötörten. Mindenkinek egyből feltűnhet, hogy a sok smink és a szép világítás ellenére Katalin nem tudja elrejteni a nyilvánvalót: bizony nagyon kimerítik őt a folytonos rosszullétek!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.