Ashton Kutcher Hugh Grant Angelina Jolie Ryan Reynolds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak emberek, akik egyszerűen képtelenek nyugton maradni egy kapcsolatban. Erre pedig a sztárok világából is akadnak példák. 

Ryan Reynolds

Ryan Reynolds állítólag összeszűrte a levet Sandra Bullockkal és Brianna Hildebranddel is Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

A 40 éves sármos színészre érthetően buknak a nők, de nemcsak a civilek, hanem a kollégái is. Ő pedig, úgy tűnik, szívesen tetszeleg ebben a szerepben. Bizonyos hírek szerint a Nász-ajánlat című film forgatása alkalmával Sandra Bullockkal melegedtek össze jobban a kelleténél, pedig akkoriban Ryan Scarlett Johansson férje volt.

Később pedig arról cikkeztek, hogy a második feleségével, Blake Livelyval is hullámvölgybe kerültek a Deadpool második része miatt, ahol szintén egy csinos színésznővel, Brianna Hildebranddel kavart.

Heidi Klum

Heidi Klum a testőrével, Martin Kristennel került intim kapcsolatba Forrás: AFP/Matt Winkelmeyer

A 44 éves szupermodell közel 10 évig tartó házassága Seallel példaértékűnek számított. Közös gyermekeikkel szép családot alkottak, és sokan úgy gondolták, ők már biztosan együtt fognak megöregedni.

Később azonban gyűlni kezdtek a gomolyfelhők, amikor kiderült, hogy a szőke szépség összeszűrte a levet a testőrével, Martin Kristennel. A modell sokáig tagadta a dolgot, de 2014-ben mégis válásra került sor. Bizonyos hírek szerint Heidi és Seal szexuális élete évekig nagyon forró és kiolthatatlan volt, és egy közeli barátjuk szerint akkor kezdődtek a gondok, mikor a tűz kialudt közöttük.

Ashton Kutcher

Ashton Kutcher egyszerre két nővel csalta meg Demi Moore-t Forrás: Getty Images

A 39 éves színész 8 évig élt házasságban Demi Moore-ral. Bizonyára sokan lettek volna a helyében, és még többen álltak értetlenül, amikor kiderült: hűtlen volt a szépséges színésznőhöz. 2011-ben ugyanis két nővel (egyszerre) csalta meg a feleségét, ráadásul mindezt a házassági évfordulójuk napján.

Tovább tetézte az eseményeket a tény, hogy a megcsalásban közrejátszó két nő közül az egyik Scott Eastwood barátnője volt akkoriban. Természetesen Ashton és Demi elváltak, de a Pillangó-hatás sztárja 2 évvel később összekötötte az életét Mila Kunisszal, és állítólag azóta is boldogan élnek. Reméljük, benőtt már az amerikai sztár feje lágya...

Angelina Jolie

Angelina Jolie több kollégájával is összejött a különböző forgatások alatt Forrás: Getty Images

Az idő múlásával megszépülnek az emlékek, pedig bizony a többgyermekes édesanyának is van mit takargatnia. Fiatal korában kifejezetten híres volt a filmes afférjairól. Az első ilyen eset 1995-ben kezdődött az Adatrablók című film forgatásán, ahol igen közeli viszonyba került Jonny Lee Millerrel, pedig a színésznő akkor valaki mással volt párkapcsolatban.

A következő évben leforgatták a Kis tüzek című drámát, ezalatt pedig a másik nem világába is belekóstolt, és összejött Jenny Shimizu modellel. Majd 1999-ben elkészült a Vakrepülés című romantikus produkció, itt esett szerelembe Billy Bob Thorntonnal. 2000-ben össze is házasodtak, de a kapcsolatuk 3 évvel később zátonyra futott. 2005-ben pedig megismerte élete férfiját, Brad Pittet, ezért is robbant bombaként a hír, amikor beadta a válókeresetet. A válás láthatóan megviselte a színésznőt.

Hugh Grant

Hugh Grant kínos estét a prostituálttal sosem felejti el a világ Forrás: Getty Images

Sosem felejtjük el azt a bizonyos kínos helyzetet, ami az Elizabeth Hurley-vel folytatott párkapcsolata alatt történt a híres színésszel. A sztárt ugyanis 1995 júniusában letartóztatták, amiért a nyílt utcán, egy autóban szexelt egy prostituálttal.

Az 57 éves sztár nyilvánvalóan nem volt büszke magára, hiszen elég hamar elterjedt a bűnös cselekedet híre, de annyira mégsem rázhatta meg, mert tavaly azt nyilatkozta: "A megcsalás jót tesz a párkapcsolatoknak" - úgy tűnik, utólag már úgy gondolja, hogy az övének is jót tett. Vagy pont azzal tett jót, hogy véget vetett neki?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.