Dobó Kata sikere mögött folyamatos munka áll

Forrás: Instagram/katadobo -
Zsidró Tamás Dobó Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dobó Kata őszintén mesélt élete fontos részleteiről, a mindennapjairól és a céljairól is. 

Dobó Kata egy igazán színes személyiség, aki a színpadon és a magánéletben is már több arcát megmutatta. Ám azt mindennél fontosabbnak tartja, hogy a hírnevét fontos témák népszerűsítésére is használja:

"Azt gondolom, hogy az egészségnél nincs fontosabb, mégsem figyelünk magunkra eléggé. Így amikor legutóbb mammográfiai vizsgálatra mentem, úgy voltam vele, hogy egy fotón keresztül megosztom mindezt a nőtársaimmal, hátha ezzel valaki követi a példámat, és elmegy orvoshoz."

Emellett pedig rendszeresen sportol és igyekszik a táplálkozásra is odafigyelni, ami meg is látszik rajta: jó pár évet letagadhatna. Bár a színésznő azt mondta, nem akarja magát fiatalabbnak mutatni a koránál.

Dobó Kata úgy véli, a hírnév felelősséggel is jár Forrás: Instagram/katadobo

"Tudom, mit szeretnék sugározni magamból, de ehhez elengedhetetlen, hogy mindig önmagam adjam, ami egyben azt is jelenti, hogy elfogadom a korom" - mondta Kata, aki de ettől függetlenül odafigyel a megjelenésére, hiszen színésznőként folyamatosan színpadon áll.

Azt is elárulta, hogy a kiegyensúlyozottságához a boldog párkapcsolata is hozzájárul, hiszen Tamással már együtt élnek. De hozzátette, sokat kell dolgozni azon, hogy egy kapcsolat hosszútávon is jól működjön, ezért igyekeznek mindig figyelni egymásra:

"Tomi elfogadta, hogy egy színésznővel él együtt, akinek olykor kaotikusak az estéi, de egyre jobban veszi az akadályokat. És amikor csak lehet, vacsorával várom haza, mert tudom, hogy ez neki fontos, pedig nem vagyok egy tipikus konyhatündér" - írta meg a hot! magazin.

Dobó Kata és Andy Vajna 11 évvel a szakítás után is barátok

A Filmgyár 100 éves évfordulója alkalmából tartott hatalmas ünnepségen a szakma jeles képviselői is részt vettek. A meghívott vendégek között volt Andy Vajna és Dobó Kata is, akik régi barátként üdvözölték egymást. Olvass tovább itt...

Lezárult a nyomozás Rékasi Károly balesetének ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20170928-rekasi-karoly-nem-vetkes-a-motorbalesetben.htmlVége a nyomozásnak Rékasi Károly ügyében, a színészt ártatlannak találta a bíróság. TV + Sztárok--Kiteregette a szennyest a volt munkatárs: Nagyon örülnek, hogy Demcsák elmenthttp://www.life.hu/sztarok/20170928-orulnek-az-atv-munkatarsai-hogy-demcsak-zsuzsa-elment.htmlDemcsák Zsuzsa botrányos Szanyi-interjújának az lett a vége, hogy a műsorvezető közös megegyezéssel távozott az ATV-től. A Story magazin azonban további érdekes dolgokat tudott meg Demcsák távozásával kapcsolatban.TV + SztárokOrigoStohl András a Sztárban sztár miatt bukhatja az RTL-es Válótársakat?http://www.life.hu/sztarok/20170928-stohl-andras-a-sztarban-sztar-miatt-bukhatja-a-valotarsakat.htmlAz RTL nagysikerű sorozatában játszott Stohl András, ám ősszel kiderült, hogy emellett a Sztárban sztár zsűritagja is lesz. Nem volt még arra példa, hogy két konkurens csatornánál egyszerre dolgozzon egy sztár, így ez igazi kivételnek számított, de lehet, hogy Stohl sem tudja ezt megvalósítani. Sajtóértesülések szerint bukhatja a Válótársakat. TV + SztárokFotó: Dudás Szabolcs - OrigoTávozik a Feleségek luxuskivitelben műsorából Rubint Rékahttp://www.life.hu/sztarok/20170928-rubint-reka-tavozik-a-felesegek-luxuskivitelben-musorabol.htmlA Bors értesülései szerint Rubint Réka pár epizód után úgy döntött, hogy kiszáll a Viasat3 produkciójából.TV + Sztárok--Hosszú Katinka eltorzult arccal fotózkodott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170927-hosszu-katinka-eltorzult-arccal-fotozkodot-foto.htmlAz Iron Lady bár a medencében mindig nagyon koncentrált és komoly, a magánéletben egy igazi poéngyáros, a posztjaiból legalábbis erre következtetünk. Ezúttal sem fogta vissza magát. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoA magasságtól félt Muri Enikő: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170927-muri-eniko-legyozte-teriszonyat.htmlElképesztő dologra vállalkozott a Sugarloaf énekesnője. Barátai olyan meglepetéssel készültek, amire álmában sem gondolt volna. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.