eljegyzés Kit Harington Rose Leslie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két sztár végre hivatalosan is egy pár. 

Rose Leslie (Ygritte) és Kit Harington (John Snow) kapcsolata a Trónok harcában nem alakult túl fényesen, de úgy tűnik, a való életben mégis csak jól kijönnek egymással. Olyannyira, hogy a sármos színész gyűrűt húzott a kedvese ujjára.

Valószínűleg friss a dolog, ugyanis a sztárpár családja is csak a múlt héten tudta meg a fergeteges hírt. A szerelmük már évek óta tart, de sokáig próbálták titokban tartani a dolgot. 2016-ig egyáltalán nem mutatkoztak együtt nyilvánosan, ám tavaly óta ez is megváltozott.

A sorozatban is nagy volt köztük a szerelem egy darabig Forrás: Helen Sloan/HBO

Azt még egyelőre nem tudni, hogy mikorra várható az esküvő, de valószínűleg ez az esemény már a jövő év zenéje lesz - írta meg a BoredPanda.

Ezeket minden Trónok harca rajongónak be kell szereznie

Nemrég még minden a Trónok harcáról szólt. Az őrület után viszont most hosszú böjt következik, az újabb, nyolcadik évadig talán 2019-ig is várni kell. Hogy ne maradjatok addig sem Trónok harca életérzés nélkül, szerezzétek be a következő holmikat.

Születésnapját ünnepli Dita Von Teese: képhttp://www.life.hu/sztarok/20170928-dita-von-teese-45-eves-lett.htmlAz egyik legizgalmasabb nő, akin egyszerűen nem fog az idő. Dita von Teese Párizsba érkezett a Fashion weekre, és születésnapját is itt tölti barátaival. TV + Sztárok--Lorán Lenke segítője, Judit elmesélte, hogyan teltek a komika utolsó éveihttp://www.life.hu/sztarok/20170928-loran-lenke-segitoje-elmeselte-hogyan-teltek-a-komika-utolso-evei.htmlFájó szívvel búcsúzott mindenki Lorán Lenkétől, a legendás komika 90 évesen távozott az élők sorából. Sokan szerették, de a legjobb kapcsolatot segítőjével, Judittal ápolta, aki az utolsó éveiben már együtt is lakott a színésznővel. TV + SztárokOrigoDobó Kata sikere mögött folyamatos munka áll http://www.life.hu/sztarok/20170928-dobo-kata-folyamatosan-dolgozik-magan.htmlDobó Kata őszintén mesélt élete fontos részleteiről, a mindennapjairól és a céljairól is. TV + Sztárok--Brigitte Bardot születésnapját ünneplihttp://www.life.hu/sztarok/20170928-brigitte-bardo-83-eves-lett.htmlHihetetlen, de idén lett 83 éves a gyönyörű színésznő, Brigitte Bardot. Lakóhelye egy különleges ajándékkal lepte meg a jeles alkalomból. TV + SztárokOrigoPuzsér Róbert elmondta véleményét Demcsák Zsuzsa botrányárólhttp://www.life.hu/sztarok/20170928-puzser-robert-velemenyezte-demcsak-zsuzsa-botranyat.htmlKétségtelen, hogy Demcsák Zsuzsa nagy port kavart az ominózus Szanyi-interjújával, aminek a vége az lett, hogy otthagyta az ATV-t. Sokan megszólaltak az üggyel kapcsolatban, többen a védelmükbe vették, de nem Puzsér Róbert. Ő is elmondta ugyanis a véleményét az esetről. Szerinte Zsuzsa távozása senkinek nem okoz érvágást. TV + Sztárok--Hosszú Katinka eltorzult arccal fotózkodott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170927-hosszu-katinka-eltorzult-arccal-fotozkodot-foto.htmlAz Iron Lady bár a medencében mindig nagyon koncentrált és komoly, a magánéletben egy igazi poéngyáros, a posztjaiból legalábbis erre következtetünk. Ezúttal sem fogta vissza magát. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.