Bódi Sylvi elárulta: őt nem érdeklik a luxusautók

Forrás: Bódi Sylvi Instagram oldala -
luxusautó Bódi Sylvi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modellből lett szörfös egykor nagyon is élvezte a luxusélettel járó kényelmeket, például az autókat, de mi a helyzet most? Elárulta!

Bódi Sylvi kevésszer nyilatkozik, hagyja, hogy a szavak helyett a feltöltött képei beszéljenek, amik elég sokat elárulnak a modell életéről. Azt már mindenki tudja, hogy a szörfözés mindennél fontosabb szerepet tölt be Sylvi életében, sokkal többször van tengeren, mint szárazföldön. Imádja szelni a hullámokat, legalább annyira, ahogy annak idején az utat.

Bódi Sylvi a hullámok szerelemese lett Forrás: Bódi Sylvi Instagram oldala

Lehet, hogy egykor ő is élvezte az autók adta kényelmet, de vajon mi a helyzet most, hogy már szinte nem is közlekedik szárazföldön, vagy legalábbis nem gyakran? A modell egy posztban árulta el, hogy őt bizony a luxusautók már nem mozgatják meg.

Nem izgatnak a luxusautók.

Bódi Sylvi elárulta, miből él, és miből finanszírozza drága utazásait


Bódi Sylvi hosszú idő után először adott interjút, és végre két olyan kérdésre is válaszolt, amire már régen kíváncsi volt mindenki. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Brad Pitt nem foglalkozott nagymamájával, aki meghalthttp://www.life.hu/sztarok/20170929-meghalt-brad-pitt-nagymamaja-nem-talalkozott-a-sztarral.htmlBrad Pitt nagymamája úgy halt meg, hogy nem teljesült az utolsó kívánsága: szerette volna még utoljára látni világsztár unokjáját, aki végül nem ment el hozzá. TV + SztárokOrigoEzért nem örököl semmit Hugh Hefner felesége http://www.life.hu/sztarok/20170928-hugh-hefner-felesege-nem-orokol.htmlTöbben is kapnak a hatalmas hagyatékból, de a szexi feleség nincs az örökösök listáján. TV + Sztárok--Bereczki Zoltánra rátalált a szerelem, de már szakított is!http://www.life.hu/sztarok/20170929-bereczki-zoltan-szerelmes-lett-de-mar-szakitott-is.htmlBereczki Zoltánról nem tudtuk, hogy párkapcsolatban él, mire pedig beszélt róla, már vége is lett a nagy szerelemnek. Sokat tanult a kapcsolatból, de végre szeretne egy olyan társat, aki nemcsak tanítja, hanem mellette is marad! TV + Sztárok--Korda György és Balázs Klári a lakásfelújítás miatt veszekedtekhttp://www.life.hu/sztarok/20170929-kodra-gyorgy-es-balazs-klari-a-lakasfelujitas-miatt-csataroztak.htmlKorda György és Balázs Klári kapcsolata legendás: nem csak a magánéletben, de a színpadon is tökéletesen kiegészítik egymást. Ám ahogy minden családban, náluk is adódnak néha kisebb-nagyobb veszekedések. TV + SztárokOrigoKit Harington eljegyezte a szerelmét http://www.life.hu/sztarok/20170928-eljegyezte-a-parjat-kit-harington.htmlA két sztár végre hivatalosan is egy pár. TV + Sztárok--Bomba jól néz ki 40 évesen Epres Pannihttp://www.life.hu/sztarok/20170928-epres-panni-furdoruhaban.htmlIrigylésre méltó teste van a kétgyermekes anyukának: fürdőruhás képet posztolt - talán az idén utoljára. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.