Brad Pitt gyermekével lehet várandós Kate Hudson

Forrás: AFP -
Brad Pitt Kate Hudson gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az év elején még csak pletykáltak Kate Hudson és Brad Pitt viszonyáról, most viszont kiderült, a színésznő gyermeket vár, feltehetően a jóképű sztártól.

Egy éve robbant a hír, hogy az álompár, Brad Pitt és Angelina Jolie szakítottak. Azóta már sok minden történt a híres pár háza táján, de Brad Pitt még a mai napig tartogat meglepetéseket. Vagy bosszút áll, vagy csak ennyire ki volt éhezve felesége mellett, de folyamatosan kerülnek elő a híres színésznők, akik az elmúlt időszakban megfordultak a színész ágyában. A lista újabb névvel bővült, kiderült, Kate Hudson sem bírt ellenállni a még mindig sármos férfinak. A színésznő mindeközben Danny Fujikawával is kavart, ezért amikor felreppent a hír, hogy gyermeket vár, mindkét férfi neve felmerült lehetséges apaként.

Brad Pitt gyermekével várandós Kate Hudson? Forrás: AFP

Nem csoda, hogy Pittet sokkolta a hír, mikor kiderült, hogy a bájos színésznő gyermeket vár, és valószínűleg ő az apa. A Harcosok klubja sztárja többek között azért sem örült a gyereknek, mert ez a terhesség rossz irányba mozdíthatja válását. Már így is sok a vád ellene: alkoholizmus, gyermekbántalmazás, hűtlenség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.