Dér Heni szerint az ágyban nem számít a pasi magassága: videó

pasizás méret Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges feladat elé állította Várkonyi Andrea a műsorában szereplő sztárokat: fotók alapján kellett eldönteniük, hogy melyik pasiknak adnák meg szívesen a telefonszámukat. 

A Micsoda Nők! Várkonyi Andreával című műsorban Hódi Pamela, Mádai Vivien és Dér Heni vendégeskedtek, akik egy igen kellemesnek tűnő feladatban részesültek. A műsor házigazdája arra kérte őket, hogy döntsék el: akarnának-e az adott képeken szereplő férfiakkal találkozni.

Az első fotón egy jóképű pasit láthattunk, akiről az a hír járja, hogy fantasztikus az ágyban, viszont alacsony. Mádai Vivien és Hódi Pamela nem sokat tétovázott, szinte azonnal nemmel válaszoltak a kérdésre.

Dér Heni azonban egy kis habozás után úgy döntött, adna esélyt a dolognak. Elmondása szerint az ágyban nem számít a férfiak magassága, viszont a szexualitás terén ő nem egy megalkuvó típus:

Dér Heni megmutatta az otthonát: Videó!

A szexi énekesnő még sosem engedett betekintést az otthonába, most azonban kivéltelt tett. Különleges megoldásokkal rendezte be a lakását: Videó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.