Lékai Máté Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramóna különleges posztot tett közzé az Instagram oldalán, ezzel üzent a vőlegényének. 

Ahogy azt már megírtuk, Kiss Ramóna kezét alig fél év együttlét után kérte meg a szerelme, Lékai Máté. A szexi színésznő természetesen igent mondott, és azóta is nagyon imádják egymást. Eközben Rami karrerje is nagy fordulatot vett, hiszen a színészkedés után most műsorvezetőként is kipróbálhatja magát, az X-Faktorban és a Reggeliben is.

De eközben nem feledkezik meg a párja sikereiről sem, legutóbb erről posztolt a közösségi oldalán:

2️⃣6️⃣GÓL #ELMONDHATATLANULBUSZKEVAGYOK #66 #lekaimate #azenvolegenyem

Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés,

Máté sportolói teljesítményével büszkélkedett a követőinek, akik természetesen együtt örültek a fiatal szépséggel. A kommenteket bogarászva azonban megtaláltuk a sportoló válaszát is, aki egyszerűen csak annyit írt: "Szeretlekkkkkk"

Kiss Ramóna szép dekoltázzsal indított a Reggeliben - Fotó!

Mint már tudjuk, Kiss Ramónával bővült a Reggeli csapata, a műsorvezető pedig mindent megtett azért, hogy a nézők élvezzék a látványt: mély dekoltázzsal készült, és ezzel magára vonta minden néző tekintetét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.