Hugh Hefnert szűk körben temették el Marilyn Monroe mellé

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Charley Gallay -
Marilyn Monroe temetés Hugh Hefner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hugh Hefnert egész életében körülvették az emberek, de utolsó útjára csak a családja kísérte el. Privát szertartást rendeztek, és Marilyn Monroe mellett helyezték örök nyugalomra.

Hugh Hefner 91 évesen távozott az élők sorából, hosszú élete során sok mindent átélt a Playboy alapítója. Villájában híres és hírhedt bulikat szervezett, és folyamatosan gyönyörű nők vették körül. Utolsó útjára azonban nem kísérték el tömegek. A családja privát szertartást rendezett a mágnásnak, szűk körben temették el Hugh Hefnert, állítólag az ikonikus vörös pizsamájában, köpenyében és a kapitány kalapjában.

Állítólag ikonikus öltözékében temették el Hugh Hefnert Forrás: AFP/2014 Getty Images/Charley Gallay

Marilyn Monroe mellett helyezték örök nyugalomra, a sírhelyet még maga Hefner vásárolta meg 1992-ben. „Hiszek a szimbolikus dolgokban. Jó lehet Marilyn mellett tölteni az örökkévalóságot" – nyilatkozta akkoriban a Playboy alapítója. Monroe az újság első címlaplánya volt, de ő nem emlékezett olyan jó szívvel Hefnerről. „Soha nem kaptam köszönetet azoktól, akik a meztelen fotóimmal milliókat kerestek. Még az újságot is én vettem meg, hogy megnézhessem a képeimet" – nyilatkozta egykor a szexszimbólum - írja a Hello.

Hugh Hefner özvegye, Crystal szerint a Playboy alapítója egy hős volt


Hugh Hefner 91 évesen távozott az élők sorából, a Playboy alapítójának özvegye viszont eddig nem szólalt meg a hatalmas veszteségről. Crystal most megtörte a csendet és elmondta, Hugh Hefner Amerika hőse volt. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.