Puzsér Róbert szerint Palvin Barbi egy szörnyeteg

Forrás: Instagram/Palvin Barbara, Viasat3 -
Palvin Barbi Puzsér Róbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puzsér Róbert mindenkit könyörtelenül felnyársal vasvillájával, aki szerinte nem való a hazai médiába. Ezúttal Palvin Barbit pécézte ki.

Puzsér Róbert nemes egyszerűséggel egy szörnyetegnek nevezte Palvin Barbit, aki véleménye szerint hideg kézzel és lelkiismeret nélkül használja ki a körülötte lévő világot, miközben önmagát sajnáltatja.

Puzsér Róbert szörnyetegnek nevezte Palvin Barbit Forrás: Instagram/Palvin Barbara, Viasat3

"Palvin Barbara egy szörnyeteg. Az a szakmája, hogy visszaverje a fényt, a hazai bulvár pedig úgy ünnepli minden friss meztelen fotóját, meg az újabb és újabb külföldi sztárcelebektől általa begyűjtött spermát, ahogy a hetvenes évek magyar sajtója a Rubik-kocka nemzetközi sikerét. Magyarország legbecsesebb exportcikke így reagált a vegasi mészárlásra:

„Reggel munkába jövet nem voltam boldog, köszönhetően a Las Vegasban történteknek. Nem értem, ami a világban történik. Köszönöm a L'Oréal-családnak, hogy feldobtátok a napomat ezekkel a virágokkal!"

Palvin Barbara önsajnáltatásra használja a tömeggyilkosságot: szegénynek az a sok halott majdnem teljesen elcseszte a reggelét – de ha már nem érti, mi zajlik a világban, legalább a keresztcsontig benyal a L'Oréalnak, pardon: a L'Oréal-családnak, hiszen azok nagyon jól fizetnek a brand elhelyezéséért. Így lett a tömegmészárlásból kiváló alkalom egy jól irányzott reklámra. - írja Puzsér.

(...)"Jó volna, ha Palvin Barbara politizálás és hullagyalázás helyett inkább még több partizásra használná véges kapacitásait – hisz van egy csomó nagyon híres férfi, akivel még egyáltalán nem is hentergett. Bizonyítsa be, hogy egy nő is lehet legalább akkora macsó, mint bármelyik hímnemű pinavadász. Hiszem, hogy ezzel is képes lesz elnyerni a feministák elismerését" - zárja a sorait Róbert.

Nem Barbi az egyetlen, aki idén szögre került Puzsénál. Összeakasztotta már a bajszát Hajdú Péterrel, Tóth Gabival, de elmondta a véleményét Demcsák Zsuzsa ügyéről is. Lelki fogyatékosnak tartja Sebestyén Balázst, és rendet tett az RTL Klub Reggelijében is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.