Ilyen volt valójában Hugh Hefner az utolsó éveiben

Forrás: AFP/Gabriel Bouys -
élet magány Hugh Hefner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hugh Hefner nagy nőcsábász hírében állt mindig is, és mindenki azt képzelte, hogy rengetegen veszik körül a Playboy-alapítót, de utolsó évei nem erről árulkodnak. Szomorúság és üresség jellemezte.

Egész életében nagy nőcsábászként ábrázolták a 91 évesen elhunyt Hugh Hefnert, aki nem is akart mást mutatni magából, mint ezt a képet, amit az emberek megszoktak és elfogadtak. Sok férfi tekintette őt példaképnek, akit még idősen is csinos lányok vesznek körül, és akinek egy nagy buli az élete. A valóság azonban távol állt ettől, főleg az utolsó éveiben. A Hollywood Reporter írója közelről is láthatta, milyen is valójában a Playboy alapítója, és az igazság nagyon elszomorító: hiába vették ugyanis körül sokan, igazából nem volt mellette senki.

Hugh Hefner valójában szomorú és magányos volt Forrás: AFP/Gabriel Bouys

Hugh Hefner özvegye, Crystal szerint a Playboy alapítója egy hős volt


Hugh Hefner 91 évesen távozott az élők sorából, a Playboy alapítójának özvegye viszont eddig nem szólalt meg a hatalmas veszteségről. Crystal most megtörte a csendet és elmondta, Hugh Hefner Amerika hőse volt. Olvasd el erről a Life.hu cikkét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.