Majka elárulta a választ az 50 milliós játszmában: ő és a TV2 is reagált

2017.10.13. 07:44

Az 50 milliós játszmában olyat láthattunk, mint még soha: Majka akaratlanul elárulta a választ az egyik kérdésre. Mikor erre rájött, kínjában a földön fetrengett, végül pedig másik kérdéskört kaptak a játékosok. Majka és a TV2 is megszólalt az esettel kapcsolatban.

Majka két játékosa Szandi és Pingyusz volt Szlovákiából. A testvérpár nagy reményekkel érkezett a műsorba, és ha másért nem, hát rendhagyó volta miatt biztosan örökké emlékezni fognak a versenyükre. A „szép pár" témakör kiválasztása után ugyanis olyan történt velük, ami a műsor történetében még soha. A válaszlehetőségek tűntek fel előbb, ahogy az lenni szokott, Foma-1-es pilóták voltak felsorolva:

  • Felipe Massa
  • Kimi Raikönnen
  • Lewis Hamilton
  • Jean Alesi
Majka a földön fetrengettForrás: TV2

„Ez Lewis Hamilton egyébként" – kérdezett rá Majka a pilóta nevének helyes kiejtésére, ő ugyanis nem annyira ismerős a Forma-1 világában, de a pilóták szerelmi életével azért tisztában van. Azt tudom, hogy Palvin Barbarával van valami maszatolás" – mondta még a műsorvezető.

Majka a fejét fogtaForrás: TV2

Azt te tudod, én nem" – vágta rá Pingyusz, majd előjött a kérdés. Melyik Forma-1-es pilótával boronálja össze a bulvársajtó Palvin Barbarát?" – olvasta fel Majka, de már a fejét fogta közben, majd kínjában a földön fetrengett, hiszen akaratlanul is elárulta a választ. „Egy másik kérdést kérünk" – mondta rögtön Pingyusz, bár utána szerette volna inkább megtartani a Forma-1-eset.

 „Engem ezért kirúgnak. Egy 50 milliót el tudok utalni linkre"- mondta Majka, majd meg is kapták a másik kérdést, amin sikeresen túljutottak, a következőnél viszont elbuktak. A Bors megkereste a TV2 sajtóosztályát, szerintük nem kellene-e újra behívni a játékosokat.

Majka bakija nem befolyásolta a játék végeredményét. A játékosok új kérdést kaptak, amit helyesen válaszoltak meg, egy későbbi kérdésen estek csak ki" - mondta a csatorna, és Majka is hasonlóan vélekedik. "Megnyugodtam, hogy megmarad az állásom, mert természetesen miután okafogyottá vált, új kérdést kaptak a játékosok, amin sikeresen túljutottak. A TV2.hu-n vissza lehet nézni, ahogy elbénázom az egészet, szerintem nagyon vicces, hogy ekkora hülye vagyok" - mondta műsor után a Facebookon közzétett videóban.

MajkaLewis HamiltonPalvin Barbarakérdés50 milliós játszma