Vajna Timi színes fánkokkal hempereg: fotó

2017.10.18. 10:24

Ez aztán az egyedi reklám. Senki nem mondhatja, hogy Timi nem teszi oda mindenét...

Vajna Timinél úgy tűnik, továbbra is a meztelenkedés a menő. Nemrég egy gladiátortestű pasiról posztolt, aki anyaszült meztelenül lett lencsevégre kapva. Az ágyékát mindössze egy tök takarta, úgy mosolygott a kamerába, de az okát máig nem tudjuk. Mármint nem a mosolynak, inkább Timi posztjának. 

Most pedig újabb meztelenkedős kép került napvilágra, és ezúttal is némi élelmiszernek köszönhető, hogy nem látunk többet a "kelleténél."  Bár tök helyett Timi  inkább a saját fánkjait reklámozza az idomaival, amiket a követői nagyon imádnak. 

@mrfunk_budapest #sweetmorning #donut #orgiaculinaria #bathtub #ourdonutsarethebest #sweets #sugar @vivienborziphotography

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Többszáz kedvelést kapott a posztjára, és többen is hozzászóltak: valaki Timi szépségét, valaki pedig a finom fánkokat dicséri. 

Vajna Timi és Andy Vajna a mingli életformát választották
Vajna Timi meg szeretné szerezni az amerikai állampolgárságot, ehhez pedig sok időt kell a tengerentúlon töltenie, férjének azonban itt, Magyarországon van dolga. Így csöppentek a mingli életformába: együtt vannak, mégis külön. Olvass tovább itt...

 

Vajna TimiMr. Funk