Osvárt Andreának is volt élménye a molesztáló producerrel, Harvey Weinsteinnel

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
Osvárt Andrea metoo Harvey Weinstein
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több nő számol be arról, milyen rossz tapasztalatai voltak a filmiparban, vagy máshol. Harvey Weinstein molesztálási botránya miatt keresték meg Osvárt Andreát is, aki többször is találkozott élete során a producerrel.

Harvey Weinsten ellen egyre több nő szólal fel, rengetegen vádolják a producert hatalommal való visszaéléssel, szexuális zaklatásssal, molesztálással. Osvárt Andrea magyar színésznő is találkozott a mágnással többször is élete során, a Mokkában pedig megosztotta élményeit.

Osvárt Andrea is találkozott Harvey Weinsteinnel Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Azt kellene meghatározni, hogy hol a határ,

mondta

Sárosdi Lilla színésznő kitálal: szexuális zaklatás áldozata volt (18+)


A Weinstein-botrány apropóján tálalt ki Facebook-bejegyzésében Sárosdi Lilla, a Krétakör tagja. A színésznő el is mond egy konkrét történetet, amikor ő is szexuális zaklatásnak esett áldozatául. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Nem találták meg az X-Faktoros Bereznay Dániel testvérét, Barnabásthttp://www.life.hu/sztarok/20171019-nem-talaltak-meg-az-x-faktoros-bereznay-daniel-testveret-barnabast.htmlAz X-Faktoros Bereznay Dániel öccsét már öt hete keresi a rendőrség, a korábban megjelent hírek ellenére - miszerint megtalálták a kisfiút -, még mindig fent van a fotója a keresett személyek között. TV + SztárokOrigoJennfier Lawrence-nek le kellett vetkőznie egy producer előtt: lekövéreztehttp://www.life.hu/sztarok/20171019-jennfier-lawrence-nek-le-kellett-vetkoznie-egy-producer-elot.htmlJennifer Lawrence a Harvey Weinstein-ügyön felbátorodva saját megrázó élményéről beszélt. Ugyan őt nem molesztálás érte, de a helyzete nem volt kevésbé megalázó: egy producer meztelenül szégyenítette meg mindenki előtt. TV + SztárokOrigoReese Witherspoont is zaklatták szexuálisanhttp://www.life.hu/sztarok/20171018-szexualisan-zaklattek-harvey-weinsteint.htmlA Harvey Weinstein-botrány sok nőt késztetett arra, hogy megossza történetét, Reese Witherspoon is felemelte hangját és elmondta, őt is molesztálta egy rendező, amikor 16 éves volt. TV + Sztárok--Harvey Weinstein lemondott a vezető pozíciójáról http://www.life.hu/sztarok/20171018-lemondott-vezetoi-poziciojarol-harvey-weinstein.htmlHarvey Weinstein ügye pillanatok alatt végigsöpört a világon, és a dolog még korántsem ért véget. TV + Sztárok--Így hívja fel a figyelmet Mia Khalifa a Puerto Rico-i hurrikánok áldozataira: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171018-igy-emlekezik-a-puerto-rico-i-hurrikanok-aldozataira-mia-khalifa.htmlMindenkinek leesett az álla, mikor meglátták a nem mindennapi fotót az expornós szépség oldalán. TV + SztárokOrigoSztárok, akikről nem is tudtad, hogy megjárták a rehabot http://www.life.hu/sztarok/20171018-sztarok-akik-megjartak-a-rehabot.htmlBizony mindenki életében akad legalább egy olyan dolog, amire nem feltétlen büszke. Éppen ezért nem is olyan meglepő, hogy a világsztárok sem verték nagydobra, amikor elvonókúrára mentek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.