Ázsia Expressz: kiborultak a sztárok, Berki Krisztián térden állva könyörgött

Forrás: TV2 -
TV2 Ázsia Expressz könyörgés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
November 7-től indul a TV2 Ázsia Expressz című műsora, melyben 7 sztárpár embert próbáló feladatokra vállalkozott: sokakat megtört az idegen országban eltöltött idő, Berki Krisztián térden állva könyörgött a helyieknek.

Hamarosan mindenki láthatja, milyen kalandokban, megpróbáltatásokban és szenvedésekben volt része annak a 7 sztárpárnak, akik vállalkoztak az Ázsia Expresszre. A versenyző celebeknek ezúttal minden luxusról le kellett mondaniuk és egy idegen országban napi egy dollárral a zsebükben boldogulni úgy, hogy ott szinte senki nem beszél nyelveket. Az embert próbáló feladatok sok feszültséget szültek, rengetegen borultak ki a körülmények és a kilátástalanság miatt.

Berki Krisztián térden állva könyörgött Forrás: TV2

Még Berki Krisztián is térdre ereszkedett a jó cél érdekében, de mások is bevetettek minden eszközt, hogy eljussanak a célállomásra, lehetőleg minél gyorsabban. A feladat nem volt egyszerű, ez látszik abból is, hogy a női versenyzők többsége nem bírta könnyek nélkül a feszültséget. November 7-től a TV2-n mindenki láthatja, hogyan teljesítették a celebek a küzdelmekkel teli kalandot.

Muri Enikő éhezett az Ázsia Expressz forgatása alatt

Muri Enikő Fésűs Nelly oldalán vett részt az Ázsia Expressz című műsorban, amit hamarosan láthatunk majd a TV2 képernyőjén. A sztár elárulta, hogy voltak komoly holtpontok is a forgatás alatt. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.