Dér Heni és Vincze Gábor szakítottak

Forrás: Instagram/Dér Heni -
énekesnő Dér Heni szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dér Heni és a vőlegénye újból a szakítás mellett döntöttek. De vajon miért? 

Korábban már szakítottak, de idén év elején újra egymásra talált Dér Heni és Vincze Gábor. Az énekesnő 2016 szilveszterén a Facebookon osztotta meg boldogságát követőivel, hogy újra együtt van futballedző kedvesével, akivel 2015. augusztus elején szakítottak.

Dér Heni párkapcsolata újból zátonyra futott Forrás: Instagram/Dér Heni

Úgy tűnt, a boldogságuk újra felhőtlen, de sajnos ezúttal is csak 10 hónapig bírták egymás mellett. Heni egy televíziós műsorban korábban elárulta, hogy rettentően zavarja, ha a partnere rendetlen, és nem figyel oda a környezetére.

Bár valószínű, hogy ennél komolyabb indokok álltak az eljegyzés felbontása mögött - írta meg a Ripost.

Dér Heni szerint az ágyban nem számít a pasi magassága: videó

Különleges feladat elé állította Várkonyi Andrea a műsorában szereplő sztárokat: fotók alapján kellett eldönteniük, hogy melyik pasiknak adnák meg szívesen a telefonszámukat. Dér Heni azonban meglepetést okozott a jelenlévőknek: videó!

Varga Viktor megkomolyodott, és ikreket szeretne http://www.life.hu/sztarok/20171024-varga-viktor-bevallotta-hogy-ikreket-szeretne.htmlVarga Viktor kendőzetlen őszinteséggel mesélt a jövőbeli terveiről. Többek között arról is, hogy szeretne családot alapítani, ráadásul, duplán. TV + SztárokOrigoÁllítják: Jamie Foxx egyáltalán nem hűséges típus http://www.life.hu/sztarok/20171024-allitolag-jamie-foxx-csalja-katie-holmes-t.htmlDöbbenetes hírek keringenek a neten: valóban igaz lenne, hogy Jamie Foxx megcsalja Katie Holmes-t? TV + SztárokAFPCsodásan énekel Paris Jackson: videó http://www.life.hu/sztarok/20171024-nagyon-szepen-enekel-paris-jackson.htmlMichael Jackson lányáról egy olyan videó került napvilágra, amin teljesen ledöbbentünk: úgy tűnik a fiatal szépség megörökölte édesapja tehetségét. TV + Sztárok--George Clooney anyósa fantasztikusan néz ki: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171024-fantasztikusan-fest-george-clooney-anyosa.htmlGeorge Clooney a feleségével és az anyósával érkezett egy filmpremierre, amin lencsevégre is kapták a családot. TV + Sztárok--Hosszú Katinka csodálatos levelet kapott http://www.life.hu/sztarok/20171024-ezt-a-szivbemarkolo-levelet-kapta-hosszu-katinka.htmlHosszú Katinka rendkívül meghatódott a levélen, amit a követőinek is megmutatott. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoEdzőtermi videót posztolt Majka http://www.life.hu/sztarok/20171019-igy-gyur-az-edzoteremben-majka.htmlKülönleges videóban részesítette a követőit Majka: megmutatta, hogyan szokott edzeni a teremben. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.