Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő dolog derült ki Vilmos hercegről: ezért nem hord jegygyűrűt a híres édesapa. 

Katalin és Vilmos kapcsolatát az első perctől kezdve mellszélességgel támogatja a világ. A hercegné már az első pillanattól kezdve szimpatikus lett az embereknek, most pedig már szinte mindenben utánozni próbálják őt a nők.

10 érdekesség a ma 4 éves György hercegről György herceg Károly herceg Vilmos herceg Katalin hercegné Forrás: Getty Images

Nyilvánvaló, hogy boldog házasságban élnek Vilmossal. Úton van a harmadik közös gyermekük is, akit már nagyon vár az egész család. Ugyan Vilmos és Katalin már sok éve házasok, mégsem láthatunk a herceg ujján jegygyűrűt.

Sokakat elgondolkodtatott a kérdés, hogy miért van ez így, de szerencsére kiderült, hogy semmi rosszra nem kell gondolni. Állítólag Vilmos már akkor eldöntötte, hogy nem hord gyűrűt, mikor eljegyezte Katalint, és meg is vitatták egymással a témát.

Mint kiderült, Vilmos egyáltalán nem szereti az ékszereket, és főleg nem magán, így a döntése semmi másról nem szól, csupán a személyes kényelméről - írta meg a DailyStar.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.