Éjjel-Nappal Budapest Maja kisbabát vár: fotó

kisbaba ÉNB Maja
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
ÉNB Barbi után most egy újabb szőke szépség vár kisbabát az Éjjel-Nappal Budapest szereplői közül.

A közelmútlban derült ki, hogy Maja, a sorozat szőke bajkeverője távozik 4 év után a képernyőről. Akkor még az okokról nem lehetett tudni, most azonban már biztos, hogy Cséffalvay Dorka anyuka lesz. Ezt pedig egy cuki posztban tudatta Instagram oldalán követőivel.

2018. FEBRUÁR

Dr. Párkai - Cséffalvay Dorka (@dorkacseffalvay) által megosztott bejegyzés,

4 év után távozik a csatornától az RTL Klub sztárja

Az Éjjel-Nappal Budapest egyik főszereplője távozik a sorozatból, kiírták. Maja mesélt a távozásról.

Gyászol Hajdú Péter: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171101-gyaszol-hajdu-peter-foto.htmlHajdú Péter régi barátját gyászolja.TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoMagát markolássza VV Krisztián: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171101-magat-markolassza-vv-krisztian-foto.htmlRégen hallottunk már VV Krisztiánról, ám ezúttal ismét maradandót alkotott...TV + Sztárok--A rusnyázós lány, Megyeri Csilla elárulta, mi az, ami mű rajta: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171101-a-rusnyazos-lany-megyeri-csilla-elarulta-mi-az-ami-mu-rajta-video.htmlKi gondolta volna, hogy a rusnyázós műsorvezető, Megyeri Csilla valóban celebbé avanzsál. A fiatal, szókimondó, fület sértően beszélő lány először az Édes életben tűnt fel, hamarosan pedig az Ázsia Expresszben is szerepelni fog, valamint Ördög Nóra műsorába is meghívást kapott. Utóbbiban sok minden kiderült róla...TV + SztárokOrigoKasza Tibi elárulta, mikor száll ki a média világábólhttp://www.life.hu/sztarok/20171101-kasza-tibi-elarulta-mikor-szall-ki.htmlFriss házasként a család az első Kasza Tibi számára, így bármikor feladná karrierjét, ha így érezné helyesnek. TV + Sztárok--Som Lajos édesanyja nem tudja elfogadni a fia haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20171031-som-lajos-anyja-nem-tudja-elfogadni-a-fia-halalat.htmlSom Lajos 70 évesen távozott az élők sorából, hosszú betegség után halt meg a Péterfy Sándor utcai kórházban. Édesanyja nem tudja elfogadni fia halálát. TV + SztárokÍgy néznek ki most a botrányos Jersey Shore szereplői: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171031-igy-neznek-ki-most-a-botranyos-jersey-shore-szereploi.htmlAz amerikai valóságshow szereplői újra egyedültek, egy jeles esemény alkalmából: egyikük megházasodott. A botrányos Jersey Shore szereplői évekkel a reality vége után egyesültek újra, így néznek ki ma a polgárpukkasztó, de szerethető figurák. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.